Ostravský sraz uživatelů Databazeknih.cz
Ostravský sraz se bude konat v sobotu 18. února 2012 v 16 hodin v restauraci Na Skok ve Svinově. V salónku je místo pro 20 lidí (větší salónek pro 30 lidí byl už rezervován), předběžně mám rezervaci pro 15 osob. Podle možných účastníků lze však upravit.
Přidávám i odkaz na restauraci, abyste měli tušení, do čeho půjdete :)
http://www.naskok.eu/galerie/
Na stránkách restaurace v Kontaktech je uvedeno, jak se do restaurace dostanete. Pokud by se v tom někdo neorientoval, hlavně přespolní, napište mi, pokusím se popsat nejlepší cestu.
Píši zde nové samostatné téma, neboť v minulém to jaksi zapadlo. Pište prosím pouze k tématu.
Předběžně se přihlásili na sraz nebo uvažují o příchodu tito lidé: black.susi, alix, knihomoli, pistalka, woro, ruw, Stilgar, Paulhunter a samozřejmě já.
Potvrzena účast od: black.susi, pistalka, Woro, paulhunter, sam198, knihomoli
Budu se na vás těšit. S pozdravem, Michal
Text příspěvku byl upraven 23.01.12 v 08:39
Taky se hlásím. Když všechno vyjde (hlavně ty státnice, jinak bych měl asi náladu pod bodem mrazu), tak přijedu.
Myslela jsem, že jsem potvrzena, ale asi ne. Tak potvrzuji. Pro přespolní - v Ostravě je teď skvělá výstava Černá slunce Odvrácená strana modernity 1927 - 1945. Takže pokud pojedete na sraz, bylo by dobré toho využít.
Text příspěvku byl upraven 22.01.12 v 22:51
Zvážil jsem ještě jednou svou účast a musím se omluvit. Přece jen pro mě je Ostrava celkem z ruky. Takže vám alespoň popřeji, ať se vám sraz povede a užijete si ho navzdory chřipkovým hrozbám. :)
Heh inak mne to nedá a predsa sa vyjadrím aj ja k tej chrípke :D Okrem toho čo tu už bolo spomenuté sa jednoducho stačí dohodnúť, že ten kto je chorý, tak jednoducho nepríde. Čo vlastne v konečnom dôsledku ani netreba dohadovať, pretože je to celkom logické.
Azizi: Mometálně ležím v posteli s chřipkou a nenapadlo by mě jít ani dolů zkontrolovat poštu natož jezdit někam do Ostravy na sraz... To taky jen tak na okraj.
Až bude v Praze sraz zajdu takhle je to pro mě daleko i když mám rodinu na Moravě tak příště no:O(
Připomenutí. Ostravský sraz je příští týden v sobotu 18.2. v 16.00 v restauraci Na skok v Ostravě - Svinově.
Jelikož jsem k dnešnímu dni musel nahlásit přesnější počet lidí, zarezervoval jsem 10 míst. 7 lidí určitě dorazí a tak nechávám 3 místa k dobru :)
Severomoraváci a i další, pochlapte se a přijďte na sraz.
Text příspěvku byl upraven 15.02.12 v 20:41
Tak ať Vám ten sraz klapne a hezky si to užijte!
Závidím Vám a zdravím ze severu Čech .
Možná by nebylo od věci kontaktovat uživatele prostřednictvím hromadných zpráv apod. Toho malého odkazu na hlavní straně jsem si bohužel všiml až včera večer, vědět o tom alespoň den dopředu, tak bych se také stavil.
Text příspěvku byl upraven 19.02.12 v 13:43
stavik: To je těžký, když ty zprávy bude brát 80% jako spam. Ale je pravda že kdo nechodí na diskuze tak na to nenarazí, i když malá reklama pomáhá (jen né včas)
Všichni co se těší na dojmy tak můžou v několika dnech očekávat zprávu na blogu (kdo se toho ujme? :) a nejspíš i nějakou tu fotku.
Je fakt, že klidně mohla být zmínka o srazu v hlavičce stránky vedle loga. Alespoň pokud zrovna neprobíhala soutěž, nebo tam nebyla zařazena reklama.
Report o srazu určitě nějaký bude, buď to hodím do blogu já nebo Pavel (případně kterýkoliv jiný účastník). Viděl bych to asi tak do týdne, aby to mohlo být i přímo s fotkami, kterých je určitě hojně :)) A myslím si, že je tam i nějaký ten důkazní materiál, jak to v Ostravě chodí, když je zrovna smog :D:D
Počkat, on byl včera nebo dnes v Ostravě smog? Já myslel, že bylo vcelku čisto (a tvrdí to i naměřené hodnoty! :-D).
Každopádně, na blog i fotky se těším!!! :)
stilgar1: Pche, naměřené hodnoty prý. Všichni víme, že mají jen zakrýt skutečnost před zbytkem republiky. Realita byla taková, že jsme na sebe přes smog stěží viděli. Naštěstí však u stolu kolovala... Ale to bych předbíhal. Vždyť si to během pár dnů přečteš v blogu Minase či Paulhuntera. :)
Vložit příspěvek