Poznej knihu podle tří indícií
Já to tedy nečetl, ale podle konkláve by to mohla být Šifra mistra leoparda, ne? :-)
Aha, no ono je teď knih už víc, že? Konkláve bylo určitě v Andělé a démoni, poněvadž jsem viděl kus filmu a tam to bylo. Ale vážně si nejsem jist...
Taky znám dost vejšplechtů - třeba Čapkovu Válku s moly.
Ale k tématu: Hun zadává, jsou to Andělé a démoni.
Text příspěvku byl upraven 08.08.17 v 16:36
Když prý v jedné třídě vytiskl jeden spolužák pro všechny tahák, automatická oprava mu tam hodila „Otec Gorily“ místo Otce Goriota. Všichni to jako trubky napsali do písemky, takže co teď? Nakonec musela učitelka slíbit, že bude příště psát na tabuli čitelněji. :-)))
Podle anotace zde na DK možná „Ten, kdo stojí v koutě“ od Stephena Chboského.
Díkes. Tak tedy…
cesty časem – úprava dějin – paradox
Text příspěvku byl upraven 09.08.17 v 09:59
Od Andersona znám jen Zlomený meč, takže neumím posoudit, zda taky splňuje zadání. Já měl každopádně na mysli Konec věčnosti, takže bych s dovolením předal slovo Anase.
Hun: o moc jsi nepřišel. Ale ty indicie na tu knížku fakt pasujou.
tohle je anotace na DK:
V sérii povídek se setkáváme s organizací Strážců času, kteří mají za úkol bránit časovým paradoxům způsobeným možností lidstva cestovat v čase. V jednotlivých povídkách navštívíme různé národy a období, přičemž v každé povídce je řešen jiný „časový“ delikt.
jinotvorové a pratvorové - šťastné karty - kočka - velmi zvláštní část lesa - Švédsko
jinotvorové (celou patálii způsobila jinotvorka) a pratvorové - šťastné karty - kočka - velmi zvláštní část lesa - Švédsko
Teď jsem našel toto:
https://www.databazeknih.cz/knihy/kouzelnikuv-unik-z-reality-324560
Mohlo by to být ono?
Díky za doporučení, kouknu na to.
Teď tu máme tyto tři indicie:
jazykolam – index – obři
Tak rozšíříme indicie, ať se pohneme:
jazykolam v názvu – index zakázaných knih – tři generace obrů
Vložit příspěvek