Poznej knihu podle tří indícií
Ale kdež, ta věc na ledu byla jen jednou z hrůz, kterou hrdinové zažívali... Takže přeci jen nastoupí další indicie:
hledání strategické cesty - dvě uvězněné lodě - věc na ledu
oficiální hledání strategické severní cesty - dvě dlouho uvězněné lodě v ledu - smrtící podmínky - tajemná věc na ledu
Samozřejmě Franklinova výprava a kniha Terror (Dan Simmons) - a to jsem myslela, že to bude super-hračka pro zdejší čtenáře ;-)(
No hold předvánoční čas, kdo by měl taky chuť na horory :-)
Hádanka: Vodsloň, šílený slovenský plukovník, bunkr
No mě Franklinova výprava napadla hned, ale zmátla mě věc na ledu. a vlastně doteď nevím, co ta věc na ledu je. :-) A to jsem myslel, že historii téhle výpravy znám dobře...
Hun+woodward: přečtěte si knihu! Je to Simmons, takže ta "věc na ledu" je jakási tajemná bytost, přidaná k jinak autentickému ději. ...Jakoby ten horor samotný - uvěznění v takových končinách - potřeboval ještě něco navíc...
fiktivní paměti - baronky, komorné - jejího veličenstva, naší velké a plodné císařovny
Ano, Její počestné Veličenstvo císařovna - Paměti baronky Grassové, komorné Marie Terezie
Olivia222 zadává
ranní věštba - Pepíno - noční hlídač, který se cítí být i vodním živočichem na cestách
Vložit příspěvek