Poznej knihu podle tří indícií
Pekařova dcera
od: Sarah McCoy
pozn.: je to vážně tak dobrá kniha, jak napovídá hodnocení (není to jen román pro ženy)?
Ano opravdu je to úplně super, našla jsem tam všechno - hrůzu 2. sv. války, různé životy z 50. let 19. století i moderní Ameriky, lásku, strach, fanatismus, prozření, dospívání, stárnutí, oddanost, noooo byla bych tu asi hodně dlouho, než bych to sepsala :D Ale pocity z té knihy mám i po delší době od přečtení pořád stejné :) Takže určitě doporučuji a předávám slovo :)
Vzhledem k tomu, že mi jako tlustý záskok hned naskočil Nero Wolfe netypicky v převleku za Santa Clause a ve funkci barmana, musím alespoň zkusit Vánoční večírek.
No, ne že bys byl docela na špatné stopě, ale vánoční večírek to není. A není tam jen ten tlustej záskok a řešení je název knihy - nikoliv jedné povídky.
Vzpomínám si, že jsem Obětního beránka četla - byla tam šlechtická rodina a záměna muže, takže upřesním:
učitel kreslení - baronet a jeho tajemství - záměna dvou žen
učitel kreslení - baronet a jeho tajemství - záměna dvou žen - jedna z žen nosí šaty pouze jedné barvy a dala tak název celé knize
Vložit příspěvek