Poznej knihu podle tří indícií
ide o fikciu, ziadna realna slavna osobnost, ale o hudbe to je. Vdaka za tip Hun, konecne sa tu niekto snazi.
snad este
primárna ludska potreba - eschberg - film
snažíme se už několik dní, marně - Eschberga jsem si našla ze zoufalství na německé wikipedii, nic mi z toho ale nevypadlo (nejen proto, že neumím německy) - na csfd ho snad vůbec neznají ;-(, takže stále ani ň
Já se soustředila na heslo Peter Eschberg (* 20. Oktober 1936 in Wien) ist ein deutscher Schauspieler, Regisseur und Intendant. - pár (TV) filmů je uvedeno, ale proč není v naší FDb, to mi tedy vrtá hlavou.
Presne. Alebo sestra spánku v slovenčine. Intelektuálka to nevzdala a uspela. predavam a tesim sa na nove zadanie.
Makika vy jste mi tedy dala... tento žánr moc neznám...tak díky, zkusím přečíst...
a za chvíli zadám
Já jsem se též dopídila, ale byla jsem už totálně dobita (slovenská verze knihy = slovenský titul filmu Sestra..., u nás zas původní verze titulu knihy Bratr... = žádný titul filmu, kniha pouhých 16 hodnocení, uf, stejně nevím, co v indiciích bych ten Eschberg...). U toho filmu - aspoň na csfd - není vlastně uvedena žádná knižní předloha, takže ani Robert Schneider tam nemá záznam, podivné.
Text příspěvku byl upraven 01.03.18 v 15:40
Ta filmová verze byla zřejmě promítána na Slovensku...
A le zadání: Anglie - předsudky - dilema
K předchozí otázce: jméno toho génia je Johannes Elias Alder - informace v NJ
rodiště Bergdorf Eschberg
Vložit příspěvek