Poznej knihu podle tří indícií
fáro nevrátila - na výlet k moři místo toho vyjela - něco nehraje, cestou ji poznávají lidé, které v životě neviděla
hned zpočátku mě napadla Dáma v autě s brýlemi a puškou, ale teprve teď podezření definitně dozrálo (četla jsem ale hodně dávno)
takže pro změnu:
ujíždí autem - s ukradenými penězi - do vysněného cíle nedojede
ujíždí autem - s ukradenými penězi - do vysněného cíle nedojede - skvělý film (znají snad úplně všichni)
Nečetla jsem i když se chystám a tak jen tipuji:
Neapolská sága 3. díl / Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou?
Román nenapíšu, bohužel. Hádanku jsem vymyslila:
znásilněné a zavražděné holčičky - deprese - plachetnice
Ne, ne. Tohle bude méně známé, i když je autorka 150x v oblíbených, na Nesba nemá. Přidám:
dvě znásilněné a zavražděné holčičky - deprese a výčitky svědomí jedné z hrdinek - plachetnice, na které ztroskotal pár, který se vydal na cestu kolem světa
dvě znásilněné a zavražděné holčičky - deprese a výčitky svědomí jedné z hrdinek - plachetnice, na které ztroskotal pár, který se vydal na cestu kolem světa - Anglie - Skotsko
dvě znásilněné a zavražděné holčičky - deprese a výčitky svědomí jedné z hrdinek - plachetnice, na které ztroskotal pár, který se vydal na cestu kolem světa - Anglie - Skotsko - pohřešovaná dcera
Usoudila jsem, že do dnešního večera budu úplně v klidu, ale už jsem netušila, jak pak napovím, abych nemusila říci vše. Takže ráda předávám.
Trisolaris - sofon - lidský počítač
Text příspěvku byl upraven 06.05.18 v 13:08
Vložit příspěvek