Poznej knihu podle tří indícií
Čisté radosti mého života
(pokud správně, klidně přenechám zájemci s pěknými indiciemi - já s jejich uplatněním zde nemívám štěstí ;-)
Je to správně.
Ale domnívám se, že tu už bylo pár setsakra zapeklitých hádanek, takže se toho klidně ujmi, ať si trochu potrápíme ty malé šedé buňky.
biki: můj problém není, že bych zadávala zapeklité hádanky, ale hádanky průzračně snadné ;-), a .... nic - popřemýšlím, ale zatím se mi nic hojně čteného s výraznými indiciemi opravdu nevybavuje.
Kdokoli má nápad, nechť zadá.
To teda netuším, leda že to jsou Hoši od Bobří řeky, což asi spíš nejsou. :)
(Pozn.: I když se snažím tohle vlákno moc nesledovat, ta jména mi připadala foglarovská, ale nepřiřadila jsem je ke knize. Ale Hoši od B.ř. to jsou - Vilík, Mirek, Jirka, Luděk, to sedí. A už jdu zase do "nesledovacího" režimu.)
Text příspěvku byl upraven 22.09.18 v 10:58
Nebo Rychlé šípy, Mirek je jasný, Vilda myslím taky, i Jirka, ale Luděk? Jenom zkouším.
Tak jsem přemýšlela správně, ale soukroma mezitím byla rychlejší a přesnější.
Výborně, gratulace Woodwardovi. A Soukroma správně doplnila explikaci.
Zadáváš, Woody.
Gratulace k čemu? Já jsem si dělal legraci...
No, dobře, tak chvíli počkejte.
Velmi správně! Zrovna jsem si říkal, že je asi nejvyšší čas sem šoupnout nápovědu, ale nebylo to potřeba. Kormidlo je tvoje.
dítko - výchova ke zdraví a dobrým mravům - rodiče
Hledejte v úplně jiném časovém úseku.
Nad zlato dražší klenot jest dítě, ale nad sklo křehčejší - výchova k Bohu, zdraví a dobrým mravům - první ucelené informace pro rodiče
Vložit příspěvek