Poznej knihu podle tří indícií
Taky ne. Tak znova a přidám ještě jednu nápovědu. Americký Jih, dívka, temné útržky vzpomínek na rané dětství, černá chůva, útěk, tři sestry, med.
Mám ji v Chystám se číst, tak jsem si nebyla hned jistá...
Text příspěvku byl upraven 25.05.21 v 05:43
Londýn po válce - vzpomínky a přemítání různých lidí - záliba v pořádání večírků
Červnový den v Londýně po první světové válce - vzpomínky a přemítání různých lidí, kteří se toho dne potkávají - večírek, který pořádá hlavní postava libující si v pořádání večírků
Text příspěvku byl upraven 25.05.21 v 15:10
Červnový den v Londýně po první světové válce, který začíná nákupem květin na večírek - vzpomínky a přemítání různých lidí, kteří se toho dne potkávají, staré lásky, dávní přátelé, dospívající děti, váleční veteráni - večírek, který pořádá hlavní postava libující si v pořádání večírků, plný smetánky a krásných šatů, pocitů a soudů...
Text příspěvku byl upraven 25.05.21 v 22:17
Červnový den v Londýně po první světové válce, který začíná nákupem květin na večírek - vzpomínky a přemítání různých lidí, kteří se toho dne potkávají, staré lásky, dávní přátelé, dospívající děti, váleční veteráni - večírek, který pořádá hlavní postava libující si v pořádání večírků, plný smetánky a krásných šatů, pocitů a soudů...
Kniha se stala inspirací jiné knihy, ve které je autorka knihy hlavní postavou prvního ze tří příběhů.
Ne a ne.
květiny, o něž titulní postava pečuje - baba, která květům nepřeje - obrana proti ní
Díky, neuvědomila jsem si ten název... Babu si nechávám a něco přidám:
Baba – válka – sníh
Vložit příspěvek