Poznej knihu podle tří indícií
Ne, není. Asi vás zmátla ta "tenká červená linka/linie" - v knize se vytvořila na podlaze, když si hrdina vytrhl močový katétr. Zkuste se ale odpíchnout od poslední části nápovědy.
Další indicie se mi přidávat už totiž moc nechce.
Zkoušela jsem, hledala,ale nic. Já tedy jsem úplně mimo. Snad na to někdo přijde.
Takže znovu.
Amnézie - krvavá linka na podlaze odstartuje postupné rozpomínání se - fakt, ale fakt hodně dlouhá cesta bez návratu - dva mrtví spolucestující - překvapivý nový přítel pojmenovaný podle nejznámějšího filmového boxera (já aspoň nikoho jiného neznám) - spousta práce pro záchranu ... (neřeknu, to už by bylo moc)
Autor je Američan, je to jeho třetí kniha a kriminálka (ani romance) to není, takže zbývá můj třetí oblíbený žánr.
Jedná se o jednu z nejpopulárnějších knih druhého pololetí loňského roku a její čtenost ani teď nijak nepolevuje. Má přes 640 hodnocení, celkově 92%, přes 200 komentářů.
Vidím dlouho neuhádnuto, tak jednám: podle poslední nápovědy to vypadá na Spasitele (Andy Weir) - ovšem na mne teprve na polici čeká, šetřím si ho, ale teď se mi tedy vlastně dostalo spoilerů ;-(
ve velmi podobném duchu:
manželka - slavného autora - "jediné básně"
Text příspěvku byl upraven 19.04.22 v 19:09
Starý dům - setkání s první láskou po létech - společně prožitý život - Alzheimerova nemoc
Smrt milované osoby - nesourodá dvojice - dobrodružná cesta v karavanu - doprovod psa i slepice
Smrt milované osoby, deprese - nesourodá dvojice - dobrodružná cesta v karavanu s urnou - doprovod psa i slepice.
Vložit příspěvek