Poznej knihu podle tří indícií
Meteorit, který zničil část naší planety - další možná katastrofa v budoucnosti - i přes kolonizaci jiných planet, lidé jsou stále stejní
Nápověda: stačí si tipnout a dostanete nápovědu ;)
(Ono takhle stále rozšiřovat zadání taky není úplně snadný. Navíc když ani nevím, zda o to má někdo zájem...)
Text příspěvku byl upraven 21.11.22 v 08:12
Tak si tipnu: Počítání hvězd.
Zájem by byl, ale já osobně na tenhle žánr moc nejsem, tak čekám, až se ozve někdo znalý . Jinak jen s nápovědou od guglu.
Děkuji m.gray za snahu :)
Meteorit, který zničil část naší planety, což už nikdo nechce, aby se opakovalo - další možná katastrofa v budoucnosti - i přes kolonizaci jiných planet, lidé jsou stále stejní a časech krize se skutečně projeví
(Kniha je momentálně v plánu na zfilmování stejným člověkem, který už má za sebou adaptaci též další na první pohled nezfilmovatelnou knihu...)
Setkání s Rámou nikdo neuhodl. Ať zadá třeba m.gray, tam byla alespoň nějaká snaha. Nebo kdykoliv jiný, pokud je na tohle nějaké pravdlo.
Páni, Setkání s Rámou jsem kdysi četla, ale vůbec jsem ho v tom nepoznala. Možná už sí to dobře nepamatuji.
Tak k nové hadance:
osiřelý chlapec - rozmazlený pejsek - lékař lidumil
změna v zaměstnání - tchýně - pátrání
snacha v nové pobočce firmy - tlumočník se zájmem o historii - rodinné tajemství
změna zaměstnání - tchýně - pátrání
snacha v nové pobočce firmy - tlumočník se zájmem o historii - rodinné tajemství
láska a zrada - válečná tragédie - polsko-česká hranice
změna zaměstnání - tchýně - pátrání
láska a zrada - válečná tragédie - polsko-česká hranice
Katarzyna - Marta - +skutečná historická událost
mladý vědec - úspěšná mladá žena, pracující v nadnárodní společnosti - neuspokojivé vztahy
mladý vědec - úspěšná mladá žena, pracující v nadnárodní společnosti - neuspokojivé vztahy
osamělost - aplikace - swajpování
osamělost - aplikace - swajpování
nouzový stav - home office - rande po telefonu
Vložit příspěvek