Poznejte knihu podle první věty
Zadání:
Byla už tma, když jsem dorazil do Bonnu, nutil jsem se, aby můj příjezd nepodlehl automatičnosti, která se vytvořila za těch pět let přejíždění z místa na místo: dolů po schodech od nástupiště, nahoru po schodech k nástupišti, postavit kabelu na zem, vyndat jízdenku z pláště, zvednout kabelu, odevzdat jízdenku, zakoupit večerní noviny, vyjít ven a přivolat taxík.
O to pomalejší bude zadání - k nějaké knize, z níž mohu opsat první větu, se dostanu až večer...
Koncem listopadu k deváté hodině ranní se plnou parou blížil k Petrohradu vlak od Varšavy.
Před pár týdny jsem ji vyřazovala z knihovny s tím, že to nakonec asi nikdy číst nebudu, ale na začátek a konec jsem se podívala:-)
Další:
'Mickey Cray nepracoval od té doby, co mu z palmy spadl na hlavu mrtvý leguán.'
Myslela jsem, že to bude náročnější, to nám to jde:-) Dnes jsem si to koupila:-)
Zadání:
Když jsem tehdy v pondělí ráno nastoupila do tramvaje a prodrala se dovnitř, na první pohled upoutal moji pozornost muž uprostřed vozu.
Za toto ma nepochvalite :-)
"Rodičům se obvykle lže proto, aby je člověk chránil."
Pridam este kusok, lebo nikto z prispievatelov tejto diskusie tuto knihu necital
"Prostě pro jejich vlastní dobro. Jakože, vezměte si mé vlastní rodiče. Kdyby se narovinu dozvěděli, jak se to má s mými financemi, životními partnery, stavem odpadu v domácnosti / a místními správními poplatky, dostali by na místě infarkt... "
a so suhlasom autorky diskusie: mozete pripadne klast otazky, na ktore mozem odpovedat iba "ano", alebo "nie" a spolu k tomu nazvu a/alebo autorovi prideme
Este: ako dieta som milovala Nevedkove (Neznalkove) dobrodruzstva a ten jeho carovny prutik :-)
Tato knizka je s "kuzlami" pre "velke dievcata" a autorka ma zmysel pre humor, preto su jej zenske romany vnimane nielen ako cervena kniznica. Su to prijemne oddychovky, pri ktorych sa da aj zasmiat. Autorka pise pod pseudonymom, napisala obsiaznu seriu o zavislosti na nakupoch, nieco z toho bolo aj zfilmovane. Tato kniha do tej serie nepatri, ale je to "ducharinka"
Podle nápověd: V rytmu charlestonu??? (Sophie Kinsella) - ale vůbec to neznám...
Vložit příspěvek