Poznejte knihu podle první věty
'Došlo k tomu dopoledne toho dne, kdy jsem podle plánu měl zavítat na třítýdenní návštěvu k tetě Agátě do Woollam Chersey v hertfordském hrabství, a u snídaně jsem seděl, přiznám, s notně těžkým srdcem.'
Druhá věta:
'My Woosterové jsme muži z ocele, ale pod mým neochvějným zevnějškem v tu chvíli číhala nepojmenovatelná hrůza.'
Dobrá práce, Jeevesi
kniha od: Pelham Grenville Wodehouse....
Je to tak?
V neděli dne 24. května 1863 vrátil se můj strýc profesor Liddenbrock nečekaně brzy do svého domu číslo 19 v Královské třídě, jedné z nejstarších ulic starobylé hamburské čtvrti.
Předpokládám, že moje odpověď je správně, tedy pokračuji.
"Všechny šťastné rodiny se od sebe více či méně odlišují, všechny nešťastné jsou si více či méně podobné," říká velký ruský spisovatel v úvodu svého slavného románu (Anna Arkaďjevič Karenina, přešitá do angličtiny R. G. Stonelowerem a vydaná nakladatelstvím Mount Tabor, Ltd., 1880).
jant02: Akorát nevím, co se má hádat, když je v zadání i odpověď. Máte uhodnuto a můžete znovu zadávat;-))
Jednoho zimního dne těsně před Vánocemi roku 1413 se Nicholas Hook rozhodl zabít svého úhlavního nepřítele.
Vrabčák pohledem přelétl drahou mapu Afriky rozloženou na pultě s majestátnou elegancí divokého jelena, ovládl se a povzdechl.
Vložit příspěvek