Pražské srazy uživatelů DK
Pokud nás bude tolik, prosím, udělejte si všichni nějakou cedulku, co si můžete dát na klopu nebo triko, nějaký badge. Prosíííím! :3
V úterý defiitivně potvrdím nebo odřeknu svou účast na srazu. A jmenovky uvítám též. :)
Text příspěvku byl upraven 21.04.12 v 23:12
Mineas má pravdu, minule jsem sice zajistil jmenovky "svépomocí", ale tentokrát už na mě nespoléhejte... Nejlíp nick s vytištěným logem, co zde používáte.
Já doufám že nakonec dorazím. V práci máme teď takovej blázinec, že si dvakrát denně vzpomenu že je v pátek sraz, protože myšlenky mám teď prostě jidne :D
Já nakonec nedorazím. Ta vzdálenost od Jihlavy by mi nevadila, ale jsem ve fázi, kdy dodělávám bakalářku a bohužel jí musím za chvilku odevzdat.
Každopádně na dalším pražském srazu bych se objevil.
Také bych se ráda dostavila, ale bohužel jsem v práci do půl devátý večer, sice nedaleko od místa srazu... na Můstku... ale od pátý ráno, takže Vás tímto alespoň zdravím! Snad příště :-))
Paulhunterovi přeji ať mu to vyjde - do Brna v červnu třebas přijede. Pro lord-artoo: Wellse už mám v tašce a vyrážím směr autobus na Prahu. Ostatním: samozřejmě můžete přijít/odejít kdykoli, mezi 17-22 hod, není to na píchačky...
Sakra, to jsem to zase zjistila brzo. Škoda, bývala bych přišla, dokonce jsem i pražák, ale i kdybych hned vyrazila, tak jsem tam tak v půl desátý, ach jo:-(. Tak snad příště.
Lemonie: Áááá, škoda. Tak snad příště. Bylo to příjemné posezení...
Prezence srazu: valentýna, Metal Messiah, Ruw, lord-artoo, Andrys, strougy, nokid.
Pochopitelně se vydařil, trval de facto od 16:30 do 21:00 a my poslední jsme dostali ještě od majitele Libressa knihu dle vlastního výběru zdarma... Škoda, že tahle kavárna/antikvariát dnes zavírá, mohla tu vzniknout nová tradice setkávání se.
No nic, teď by měli něco udělat plzeňští, jejich diskuze poněkud umlkla?
Milovníků knih nás tu je spoustu. Co takhle se sejít v Praze?
Určitě je v serveru vícero uživatelů z hlavního města.
Přece se pořád setkáváme - v květnu na Výstavišti na veleterhu Svět knihy, v Městské knihovně na literárních programech nebo u výměny knih, v tramvajích a metru, kdy jsou jiní knihomolové tak zahloubaní do čtení, že mě ani nepustí sednout, abych si mohla vyndat brýle a v klidu si číst . Zkrátka - denně nějakého vidím.
Co jako si slibuješ od případného setkání?
Samozřejmě knihovny i literární veletrhy jsem přímo nemyslela.
Co si slibuju? Hlavně poznat knihomoly, rozšířit si obzory a dál by se uvidělo podle zájmu.
Chápu dobře, že Manifest blech myslí spíš setkání lidí z DK? - to přece s knihomoly velmi úzce souvisí. Jedna z věcí, ve které jsou Brňáci o hodně napřed.;-D
Často se právě o knihomolech říkalo, jak jsou divní. Divnolidi vítání.
Pro počátek je to taková sonda, zda by vůbec byl zájem to zorganizovat. Když se to povede zrovna v Praze nebo v jiném městě je to taky úspěch.
Srazy fór jsou zajímavé, na sraz DK v Praze bych, pokud budu volný, docela rád dorazil.
@Koka Ano, setkáváme se a míjíme, ale tyhle řízené srazy jsou prostě pro ty extrovertní knihomoly, kterým to míjení nestačí. :-)
Za mě jsem pro Prahu, kde teď momentálně bydlím. Občas i v Pardubicích se objevím.
Nepovažuju se extrovertního knihomola, přesto bych ráda dorazila :) Do Prahy to mám kousek.
Hm, zní to zajímavě :) Kdyby se náhodou k něčemu takovému schylovalo v těch Pardubicích, třeba bych taky vylezla z brlohu :)
LordSnape, Fukaeri, Koka: Tohle má být právě o tom, že ať jak říkáte introvertní i extrovertní se prostě sejdou, protože mají něco společného. I ti introverti si občas rádi někam vyjdou, tak proč ne zrovna na knižní sraz. :-)
devilscat: Zkus vytvořit takovou diskuzi pro Moravu nebo přímo Opavu, určitě se najde víc lidí od vás.
Jako Pražák bych nejspíše přišel na pražský sraz pokecat o knížkách.
LordSnape, Pamprdlice: V Pardubicích jsem loni na jednom knižním srazu byl. :-)
Vložit příspěvek