Prodej nebo výměna knih
Zdravím, sbírám knihy edice K.O.D. Mám mnoho knih a mnoho také dvakrát (i vícekrát), zároveň mi dost titulů chybí. Pokud je na tom někdo podobně, ozvěte se a můžeme se domluvit na výměnách. Díky
Ano, to se stává často, a ještě i mnohem horší věci. Také se mi zdá, že některé osoby pro koupi každičké knihy si pokaždé vytvářejí novou a novou identitu. A někteří ani o koupi zájem nemají, jenom potřebují "prověřit", jak na jejich předstíraný zájem prodávající zareaguje.
Až tady, Sigfriede, budete déle, poznáte mnohé špinavosti, jenž nečestným lidem umožňuje anonymita.
Stalo se mi to jednou, že následně již žádná reakce. Dvakrát si nováček knihu koupil.
Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.
Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.
Devět nových zájemců, co tu byli poprvé, se mi vůbec neozvalo. Tři noví nakupovali.
Další tři měli nehorázné poznámky tak ty jsem zablokoval. :-)
Text příspěvku byl upraven 29.08.19 v 23:31
Zdravim vsechny, chtela jsem se zeptat, zda by byl nekdo ochotny menit knihy? Idealne kniha za knihu. Zakladem je domluva, at jsou spokojene obe strany. :) Mam jich plno, seznam mohu klidne zaslat...
Tak kdyztak napiste zpravu, diky.
Text příspěvku byl upraven 11.09.19 v 10:07
Pokud byste k výměně nabízela (i očekávala) podobné knihy, jako uvádíte v přečtených, pak velmi ráda. I místně bychom to možná nějak vyřešily, abychom nemusely přehnaně sponzorovat poštu.
Máte-li už hotov ten seznam, pošlete mi ho, prosím, do soukromých zpráv.
Děkuji.
Text příspěvku byl upraven 10.09.19 v 07:46
Ano, to jsem uz prochazela, ale spis jde o prodej knih. Proto zakladam vlakno pouze na vymenu knih.
Text příspěvku byl upraven 10.09.19 v 12:43
Zdravim vsechny, chtela jsem se zeptat, zda by byl nekdo ochotny menit knihy? Idealne kniha za knihu. Zakladem je domluva, at jsou spokojene obe strany. :) Mam jich plno, seznam mohu klidne zaslat...
Tak kdyztak napiste do soukrome zpravy, diky.
Dalo by se rict. U me to jen zbytecne lezi, tak bych je rada poslala dal. ;)
....vždycky se najde někdo, kdo má "neprůchodný střeva" ....a veliký nástroj na mazání
Príspevky z vlákna Výměna knih boli presunuté sem: https://www.databazeknih.cz/diskuze/volna-diskuze-5/prodej-nebo-vymena-knih-3584/str-3 a Guepp to vlákno založila znovu. Nič sa nemazalo.
Přesně pro TOTO jsme se onehdá dožadovali, aby moderátoři své zásahy "podepisovali", nebo aspoň dotčeným oznamovali.
Ale to se tu zřetelně NECHCE.
:-(
Nějaký nápad, komu mám napsat, aby toto vlákno bylo uznané za samostatné?
Jakmile tam bude "prodej nebo výměna knih", tak to totiž už z principu bude spíše jen o prodeji knih...
Niektorému z moderátorov. https://www.databazeknih.cz/uzivatele?dle=m&kraj=
Databazeknih je presvedcena, ze rozdeleni tohoto tematu na dve, tedy jen "prodej knih" a "vymena knih", by diskuzni forum zrejme zahltilo.
Takze zadna revoluce, dohled a prisnost musi byt, pak by si tu totiz kazdy mohl psat, co by chtel a kam by chtel...
Pokud se tu i pres vsechny ty debaty o prodeji knih a slucovani temat najde nekdo, kdo by rad menil, prosim, ozvete se do soukromych zprav.
Diky moc.
Vložit příspěvek