Rekordní počet Přítomných na DK
Je to tím, že jsem rozeslal soukromou zprávu všem uživatelům...
1 131 - rekord.
Text příspěvku byl upraven 04.03.13 v 21:31
Tak všichni si přečetli soukromou zprávu už včera...
ale dnes stejně 249:-)
131 to je docela slabý a zapojte se prosím vždyt je to výborná diskuze
Taky sem letím s počtem 516, a koukám, že to není rekord. Ale i tak je to hezká banda lidí. :-)
stoupalo to nahoru stoupá to dolu 275 za chvíli to dojde do stovky
a nějaké příspěvky jsou smazané a je tady strašně moc oken
teda mě se v upozornění ukazovalo tisíc něco
stoupalo to nahoru stoupá to dolu 275 za chvíli to dojde do stovky
a nějaké příspěvky jsou smazané a je tady strašně moc oken
teda mě se v upozornění ukazovalo tisíc něco
tyziku, vlákno slouží k oznamování rekordního počtu uživatelů, ostatně jak je psáno i v názvu vlákna. Takže pokud nebude překročena momentální hranice 1 131 online přihlášených uživatelů, tak sem prosím nepiš nižší čísla. Dvě stě je už naprostý standard. Dík za pochopení a na tuto zprávu sem prosím už nereaguj.
Kdyby danielson chtěl, mohl tu během mrknutí oka zavést funkci, která by zaznamenávala a ohlašovala rekordní návštěvnost. Jenže tomu tak není (a určitě to není špatně).
Nevím tedy, proč by tohle vlákno mělo sloužit jen pro zápis nějakého čísla. To, že k tomu nějakou dobu sloužilo, ještě neznamená, že by se toho měli všichni držet. Tyzik tady se mírně rozepsal, další ho následovali, a nikdo z nich neohlásil rekordní počet. Měli by tu taky přestat psát?
Tak taková funkce určitě existuje, alespoň pro záznam. Ohlašování je ale na uživatelích a je to aspoň zajímavější.
Ne, ale tyzik by měl přestat dávat online každou větu, co ho napadne a tím nemyslím jen tohle vlákno.
Text příspěvku byl upraven 13.10.13 v 22:00
Tyzikovy příspěvku mi už opravdu vadí a hodně, hodně moc, ale na druhou stranu - kde jinde bych si přečetla "stoupá to dolů" - viz 22.09.2013 v 15:47:46. Fakt povedený; Jára "dýsí" je sice klasik a v hádánkách jsme jej už měli opakovaně, ale na toto ani on nepřišel.
Text příspěvku byl upraven 13.10.13 v 22:04
Ahoj, Tyziku! Taky souhlasím s Barilacem. :-) Škoda, že nepíšeš s interpunkcí, takhle ty tvoje delší věci nedokážu číst. Tvůj styl psaní ve mě vyvolává takovou zvláštní představu, že jsi možná robot. :-) Působí jaksi nelidsky, jako automatické generování slov (ale neber to nějak vážně, je to jen takový můj pocit).
Text příspěvku byl upraven 18.10.13 v 01:20
Mně se tyzik čte i chápe v pohodě, nemám s tím problém. Možná, až uzraje čas, svůj styl někdy změní, ale teď píše tak jak píše. Proč ne, lidé jsme různí.
tyziku, nesmíš si nás brát moc osobně, ale už ti to očividně řeklo tolik lidí... Nebylo by na čase to změnit?;) Upřímně, když jsem ti to teď někdy nedávno napsala do jinýho vlákna, ani jsem nevěděla, že už opakuji po několika lidech.;) A nebo piš dál tak jak píšeš, ale v tom případě by mě jenom zajímalo, nic víc, proč interpunkci nepoužíváš... Že čárky, to ještě trochu chápu, ale že třeba nenapíšeš otazník za otázkou, to je pro mě fakt záhadou... Konec kritiky, je pravda, že na druhou stranu by tu někdy bez tvých komentářů bylo trochu mrtvo...;) Snad se neurazíš, pokud jsi optimista, tak to ber jako zvědavost.;)
Noční minirekord: 7 nespavců.
Bude ještě menší, protože jdu spát. :-)
Jaký nejmenší počet jste zaznamenali?
Vložit příspěvek