Sestavujete někdo nějak svůj rodokmen, rodinnou historii?
Já mám www.myheritage.com , ale to jsem se tam přes mého vzdáleného rodinného příslušníka přifařil. Mám tam příbuzné až do r.1680 ....Odhalte svůj etnický původ a nalezněte nové příbuzné pomocí našeho jednoduchého DNA testu. Vaše DNA odhalí Vaše jedinečné dědictví - etnické skupiny a geografické regiony, ze kterých pocházíte. Nalezněte nové příbuzné, o kterých jste nikdy neslyšeli, za pomocí sdílené DNA....zkoušel jste to někdo?
Text příspěvku byl upraven 22.02.17 v 09:03
Napadla mě stejná otázka jako Naias. Děda z máminy strany je "neznámý" a jako malá jsem snila o tom, že se jednou objeví a budeme dědit obrovské peníze :-)
a dediť po chudobnom príbuznom ? Kedy človek zrazu získa bratranca z rodu držiteľov gramofónového ocenenia za zaslužilú prácu?
Me by zajimal zivot mych predku. Ale jsem lina to vyhledavat.
Dedit nechci ... majetek = starosti :-(
"...Uživatel nesmí užívat portál ke komerčním účelům (vyjma sekce Bazar knih) a nesmí na portál vkládat jakoukoliv placenou či neplacenou reklamu..."
Jinak mi to připadá stejné, jako tu někde jinde zmiňované "překvapení za 450 Kč"...
To Naias..... jo, dají se najít. Já jsem našel přes HERITAGE nevlastního bratra a sestru. Opravdu.
Jsou živí a dědit ze zákona po nich asi nemůžu, ale můžou na mně zaživa něco přepsat nebo darovat. Právě to s nimi vyřizuji. Také jsem si objednal test DNA, který přibližně určí ve světě oblast ze které pocházím. Odhaduji to na Turecko nebo něco takového divočejšího.
Text příspěvku byl upraven 22.02.17 v 17:17
Vložit příspěvek