Seznamy na Databázi knih
Předpokládala jsem mylně.
Zkusila jsem vložit knihu do skrytého seznamu, skrytý seznam není vidět, ale kdokoli si otevře můj profil, hned na úvodní stránce se kniha v "Nových knihách v seznamech" objeví.
Ale toto, předpokládám - pokud tentokrát předpokládám správně, admin ještě doladí. ;-)
Text příspěvku byl upraven 21.09.21 v 12:36
to REM: Opraveno, díky. Nebudou tam knihy z osobních ani skrytých seznamů.
Text příspěvku byl upraven 21.09.21 v 12:51
Včera jsem si dala knihu do osobního seznamu. Na profilu mi vidět jde, když se odhlásim. Ale když najedu na knihu, zmizela kolonka v jakém seznamu kniha je. Dřív se to ukazovalo i tam, pokud se nemýlím...
Zkusila jsem ten stejný seznam dát do jiné kategorie, veřejný, a nešlo mi v něm hledat jako předtím. Ale je fajn, že ostatní teď na mém profilu nevidí knihu, kterou se nechystám číst, ale mám jí v seznamu, abych jí hlídala mamce, až bude v knihovně ;)
Text příspěvku byl upraven 21.09.21 v 12:57
Dan: Díky za opravu a dobrou změnu.
Text příspěvku byl upraven 21.09.21 v 13:26
Dobrý den,
velmi bych ocenila možnost, abych si mohla vyhledávat v názvech veřejných seznamů dalších uživatelů. Chtěla bych například najít všechny seznamy, ve kterých uživatelé použili spojení "genetická metoda čtení" a nebo "Young Adult" a pak si tyto seznamy projít. Aktuálně jsem nepřišla na to, jak bych to mohla udělat.
Dobrý den. Už tu asi hodinu bloumám. Udělala jsem si vlastní seznam na knihy. Přidala jsem knihu a chtěla se podívat jestli se uložila, ale nikde žádné seznamy nevidím. Prošla jsem profil a snad vše na co se dá kliknout a nic. Nebo špatně vidím. Nevím
Jsem na mobilu. Můžete někdo poradit?
No jelikož v záložce Vlastnostní seznamy (na profilu) máte počet jedna číslem jedna a potom tam už nic nevidím, doporučuji se kouknout do nastavení seznamu. Fakt je osobní? To by šel vidět. Nebo není skrytý? To by vidět nešel. A odpovídalo by to tomu, co vidím na vašem profilu.
(To je stav pro mě, prostě to nevidím. Zkuste jestli během toho nenastal nějaký error a když to nemůže, dole přes Napište nám. Tak vám poradí spíš.)
Text příspěvku byl upraven 28.07.23 v 19:31
Já právě ty seznamy ani nemohu nikde v profilu najít (vždy musím jít na knihu a tam dát přidat a to je jediné místo kde něco se seznamy vidím). A ano je skrytý, špatně jsem to napsala.
Počkat, vy nemáte na profilu záložky Přečtené, Nedočtené, Hodnocení atd? Protože tam jsou seznamy taky.
Edit po dvou dnech: Podle druhého ticha usuzuji, že jste už našla, kde se to "schovává" a že to tam celou dobu bylo, jenom jste si uvědomila, že jako nový uživatel jste první den zde plašila. Já nový věci nacházela ještě hodně dlouho...
Text příspěvku byl upraven 30.07.23 v 17:19
Vložit příspěvek