Sraz uživatelů databazeknih.cz

Škoda, že nemůžu. :/ Mám to moc daleko a navíc stejně už něco mám. Bylo by ale fajn někoho z vás poznat osobně. No třeba to příště vyjde. :) Tak si to užijte! :)
Text příspěvku byl upraven 18.11.11 v 20:44

Zdravím, narazil jsem na tohle vlákno na hlavní stránce a vypadá to zajímavě. Nejsem sice na webu poslední dobou moc aktivní, ale to doufám nevadí a vzhledem k tomu, že v Brně určitě budu a Severku mám dokonce kousíček od školy, rád bych se stavil :-)

tak toho 25. už bohužel něco mám, ale když bude nějaký rozumný datum na jaře nebo v létě teda, určitě dejte vědět klidně i do zpráv :) Pokud to bude na jižní Moravě, v Jihlavě nebo v Praze tak klidně dorazím :)
Zatím zdravím a snad to dopadne :)

Tak doufám že za moje pozvánky pro moderátory nedostanou rovnou ban :). Pokud vás to připadá moc otravné tak se omlouvám ale přišlo mi celkem normální takhle pozvat tu naši aristokracii :)

lady: My tě taky nikam nezveme, ale koukám, že je ti mezi námi dobře........soudím dle tvé aktivity.
Text příspěvku byl upraven 22.11.11 v 12:37

Děkuji za osobní pozvání na sraz, ale bohužel nemám kde přenocovat a domů cestovat v noci to ne. Všechny vás moc zdravím a napište nám někdo jaké to bylo, kolik se vás sešlo apod.

Snad se mi podaří dorazit - alespoň symbolicky. Včera jste mi dost pomohli s pátráním po NONSTOP-PONICíCH. LF

Tak zatím je nás celkem přihlášeno 10 i se mnou. Začíná se to plnit, to je dobře!

Jo, v Ostravě. Jsem z Ostravy. A hlavně napište jaké to bylo, případně přidejte fotky.

Pro pražské a jiné srazy platí, že organizaci přebírají místní, mysli na to Tazzi. Soudím že by termín mohl být koncem března, to už bude po chřipkách...

Já asi dorazím, ale pokud ano, tak až někdy po 19 hodině... uvidím, jestli to zvládnu.

ZDRAVÍM VŠECHNY ÚČASTNÍKY PRVNÍHO HISTORICKÉHO SRAZU! Myslím, že se docela vyvedl, i když nás bylo méně, než jsem čekala.
Rekapitulace pro nezúčastněné anebo třeba pro zápis do kroniky:
Srazu se zúčastnili: mineas, nokid, sam198, Yötua a já, tj. pět lidí - no, ani ne tolik, kolik je trpaslíků od Sněhurky!
(to je asi nějaká asociace na to, že se to odehrávalo v Severce) :-)
Tak zase někdy příště!

ponorka : Tak povídej. Co se tam dělo? O čem jste mudrovali? Jak dlouho jste to vydrželi? Nu, nenech se pobízet.

Vydrželi jsme dost dlouho, bylo to fajn. Od knížek jsme se prokousali až ke koníčkům a názorům na umění obecně, ale probrali jsme ledacos. Včetně nápadů na další srazy :) A na ty se budu těšit. Bylo to fajn. Já dorazil na 19. hodinu a společně jsme odcházeli v 22 v noci. Ps: vaří tam velmi dobře a personál byl mimořádně vstřícný.

Zde jsou víceméně prodiskutovaná témata:
-zdražování knih a co s tím (jak neplatit DPH vůbec)
-kolik byste dali za opavdu TOP knihu a proč?
-bibliofilie - co to vlastně je
-internetová knihkupectví + tipy na ně
-jak číst a proč číst (zkušenosti s rychločtením)
-kolik jste jich zatím celkem přečetli
-kniha jako řemeslo, ANO či NE?
-podle čeho vybíráte knihy pro sebe a jak třídíte svazky v domácí knihovně?
I když se to nezdá, 5 hodin v debatě uběhlo jako nic a tak by stálo za to, k některým tématům se ještě někdy vrátit, příp. založit o nich web. diskuzi.
Jinak jsme se celkem shodli na putovním charakteru srazů, pro ten další - koncem března - vidím jako kandidáty Pardubice, Prahu a Ostravu (v sestupném řazení dle mých preferencí...). Takže ať místní popřemýšlí, pokud se nedohodnou na organizaci, bude opět v Brně!
Text příspěvku byl upraven 26.11.11 v 15:24
Vložit příspěvek