-

Tak už je to tady. Zpoplatnění inzerátu z archivu.

DISKUZE » Volná diskuze

reader.007
reader.007 04.12.2019 v 22:58

alibrum: ano, protože popsat podmínky v profilu, jak to někteří prodejci dělali, bylo velice nepříhodné a zrak urážející. Na to byla potřeba jiná škatulka a pohádka o její potřebnosti.

Připomíná mi to heslo jedné nejmenované firmy sdělující v kostce, že pokrok je jedině v inovaci. Přeloženo do češtiny: důvodem změny není zlepšování ale prostě to, že teď to bude zase jinak. Co na tom, že to zákazníky mate... my přece musíme ukazovat, že něco děláme!

ijcro
ijcro 05.12.2019 v 07:18

Pokud se po nás ještě nechtějí jako v Číně otisky prstů, zdigitalizovaný otisk obličeje pro rozpoznávací stroj a vzorek DNA, tak je to ještě dobré, ne?

jelito
jelito 05.12.2019 v 08:58

reader007 Zdá se že si tady zas někdo zapomněl vzít ráno prášek
ten formulář je nepovinnej a očividně pro lidi co maj provozovnu paranoia že by tě chtěl navštívít ??
A co je sakra do toho jak hospodaří s penězma ??? I kdyby si tadydle psal jak rád hraje výherní automaty co je proboha tobě do toho ??? Nechápu že zrovna na netu je tolik psychoušů,, já bejt na jeho místě už tě zablokuju co si o sobě sakra myslíš ???

Koka
Koka 05.12.2019 v 09:25

jelito - jste na DK 11 let (!) a za tu dobu jste údajně přečetl jedinou knihu, žádnou neprodal ani nekoupil, nekomentoval, akorát jen co jste vyplodil několik napomenutí pro nespratné uživatele.
Jste tedy - alespoň v mých očích - jenom jeden z těch smyšlených, falešných profilů (typu vezír, pajdulák a jim podobní), které "zasáhnou", když je třeba hájit Danovy zájmy,a ještě to i dělají hloupě, agresivně, čímž Danovi opravdu nepomohou.
Když nechápete "počet psychoušů na netu" , jak tedy chápete své vlastní zdejší účinkování? Proč tedy řady těch raplů, co se zde v poslední době tak rozmnožili, ještě rozšiřujete?

Lector
Lector 05.12.2019 v 10:01

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

jelito
jelito 05.12.2019 v 10:13

koka je jasná
Lecotre tobě přijde příspěvek readera na místě a v pohodě jo ??

siena
siena 05.12.2019 v 10:47

Jelito, nevím, proč/jak by měla být Koka jasná, a proč by neměl být příspěvek reader.007 v pohodě. Na rozdíl od toho vašeho, to jsou komentáře slušné a věcné, a také jsou gramaticky srozumitelné.

K bazaru se vyjadřovat nemá již moc smyslu. Nepřijde mi, že se poslední jeho úpravy přibližují k tomu bazaru, který tu byl před pár lety, kdy se bazar zpoplatnil (tedy nabídkové inzeráty) avizován, že to bude bazar vyčištěný od spekulantů, velkoprodejců, že to bude především bazar pro zdejší uživatele, pro jejich, tzv.přebytky. Alespoň v komentářích, v tehdejších debatách, se v tomto duchu psalo a změny vítaly. A nejsem sama, která to tak vidí, přihlédnu-li k tomu, co již bylo v komentářích řečeno. A to, že poptávky, které se nyní platí stejně jako nabídky, nemají stejný přístup do bazaru, jsem psala již několikrát.

Text příspěvku byl upraven 05.12.19 v 12:36

PAJDULAK
PAJDULAK 05.12.2019 v 15:02

Koka, chystáte se číst 1376 knih a místo toho, abyste je četla, každý den napíšete spoustu žbleptů o tom, jak databáze stojí za prd, jak bazar stojí za prd, jak jsou diskuze kvůli uživatelům hrozné, ale stejně jste na databázi od rána do večera, bazar využíváte a do diskuzí s těmi uživateli lezete imrvére!!! :-DDD Páč vám píšu, že píšete nesmysle, nemusím být hnedka obhájce Danových zájmů. Žijete v představě, v mylné představě, ve velmi mylné představě, co ve velmi mylné představě, vy žijete v naprostém bludu, že se vám z něčeho někdo musí zpovídat, nebo dokonce i obhajovat. Nemusí, milá zlatá, nemusí, a protože nemusí, tak jsou obhájci zájmů zbytečňý :-* A opatrně s těmi psychouši, já jsem pravdoláskař a obhájce Havlova odkazu, též amatérský básník a má manželka, dětská psycholožka, je velmi inteligentní a krásná žena, ta by si mešuge k sobě nepustila, k psychoušům jako je Koka, která používá ještě účet siena, mám opravdu ale opravdu řádně daleko.
Říkejte si před spaním: Hej hola, hola hola, pajdula.
Váš život dostane smysl a řád. Ano, smysl, Ano, řád. Hej hola, hola hola, pajdula!

barbarera
barbarera 05.12.2019 v 16:11

V bazaru prodávám kolem 600 knih, půjdu do ztracena. Jsem členem 3,5 roku. Do DK jsem vložila 40 nových autorů a 195 nových knih, taky jsem za to nic nedostala. Kdyby za to byly alespoň volné kredity, jak se to jeden čas ukazovalo. Zpoplatnění obnovování prodeje za 2 kč za kus . . to se mně nevyplatí, knihy prodávám velmi levně. Je mně to líto, ale pravidla byla nastavena jinak, je to dle stylu Kalouska, který taky změnil pravidla stavebních spořitelem mimo smlouvu.

JáJejí
JáJejí 05.12.2019 v 16:30

PAJDULAKu, jestli do pátku ze svého posledního příspěvku neodstraníte opakované napadání a urážení uživatelky Koka, požádám některého z moderátorů, aby příspěvek smazal. Ještě jich mám dispozici víc jak deset.

Pokud ani to do budoucna nepomůže, příště poprosím majitele webu, aby vám znemožnil do diskuse psát. I takové nicky už jsme tu měli.

A pak ani vaše krásná, vzdělaná a inteligentní žena, za jejíž sukni se tu schováváte, vás už sem nepřipustí.

Text příspěvku byl upraven 05.12.19 v 16:35

siena
siena 05.12.2019 v 17:10

Jájejí, obávám se, že uživatel PAJDULAK, tu může psát co chce, může urážet druhé jak chce, vysmívat se jim, jak chce, neb, jak sám napsal, je tu již léta pod jiným účtem. Takže není "komu" co znemožňovat. Zdá se, že tyto x-účty, tyto účelově stvořené účty tu existují a jsou tolerovány. Je potom zajímavé, že v nových pravidlech pro užívání Bazaru se objevila věta, cituji: "...Není dovoleno si zakládat více bazarových uživatelských profilů. ...". Jestliže tedy provozovatel je schopný identifikovat takovýto další bazarový profil, předpokládám, že je, proč by jinak tato podmínka byla zmiňována, měl by být schopen identifikovat i tyto. A domnívám se, že by měly být zakázány i tyto duplicity, nejen ty prodejní...

Text příspěvku byl upraven 05.12.19 v 17:59

PAJDULAK
PAJDULAK 05.12.2019 v 17:16

JájejíO!!! Nejdříve ze svých účtů, včetně účtu Koka, nahlašte sebe, za vaše invektivy vůči ostatním diskutérům, namátkou za vaši lež, že se schovávám za něčí sukni, dále za vaše nemyslné příspěvky v diskuzích, kterými jen plevelíte jinak velmi jakostní diskuze, za to, že máte více účtů, za to, že jako Koka jste nereagovala na sebe, že máte přečtených jen 11 knih.
Uvědomte si, milá zlatá, s kým tu jednáte, já jsem pravdoláskař PAJDULÁK a ne nějaká samonasírací mlutiprofilová jájejíhejpočkej!!! Daně řádně platím a pravidla silničního provozu dodržuji jak já, tak má manželka, která je dětskou psycholožkou, jestli to ještě náhodou nevíte. Tak teď už to víte!
Reakce z dalších účtů na ochranu Koky je jasným důkazem o účtech Koky. Propagace drog je trestná, Koko, víte to vůbec???
:-*

PAJDULAK
PAJDULAK 05.12.2019 v 17:23

siena, v bazaru nic nenabízím, vy popleto, nemůže jít o bazarový účet. Dejte si pozor na takové návrhy skrzevá mazání duplicitních, triplicitních, kvadruplicitních či kriplicitních účtů, mohla byste totiž o ně přijít a pak byste si neměla s kým souhlasně povídat!!! Ale že jsem dobrák od kosti a mám za manželku dětskou psycholožku, tak vám nabízím, abychom celou tuto taškařici smazali a začali od nuly, jako přátelé. Co vy na to? Pro vaše vlastní dobro přicházím s touto nabídkou, ale podruhé s ní už nepřijdu, tak pozor na to, jak se rozhodnete!!! :-*

ijcro
ijcro 05.12.2019 v 17:28

@PAJDULAK: vaše hysterické výlevy jsou uz dost za hranou a jenom tu prudíte lidi a ještě z toho máte prdelky. Měl byste se nad sebou konečně zamyslet a dát si laskavě voraz.

siena
siena 05.12.2019 v 17:34

"...Ze svého regulérního účtu s více než STOVKOU hodnocení psát do diskuzí nebudu, učinil jsem jednou a litoval jsem toho. ..."
PAJDULAK, přímo ukázkově tu předvádíte, proč považuji tyto účelové profily za stejně škodlivé, jako případně ty bazarové!

Text příspěvku byl upraven 05.12.19 v 17:38

Koka
Koka 05.12.2019 v 17:43

Myslím, že není nutné žádat moderátory o žádné mazání pajdulákových keců. Jednak proto, že lepší propagaci potřebnosti psychologa ve své domácnosti, než jakou prokazuje těmi čím dál vzrušenějšími a hulvátskejšími příspěvky, by pak neprokázal.
A pak - kdyby moderátoři chtěli - dávno by ho smazali.
Ani na chvíli nepochybuji, že pajdulákovy výplody si už dávno - díky jejich hlasitosti, naprosté "originalitě" co do hulvátství, arogance a nelogičnosti - všimli. Že jej zde ponechávají, svědčí o tom, že jim nevadí. Jako vizitka DK je to dostatečně výmluvné.

Předpokládám, že dalším Danovým "zásadním" zásahem co do zkvalitnění DK, celkového uživatelského prostředí a přátelského čtenářského dialogu, bude přijetí postavičky nějakého PAJDULÁKA jako loga DK.
Buratino se přímo nabízí.

Text příspěvku byl upraven 05.12.19 v 17:50

JáJejí
JáJejí 05.12.2019 v 17:44

Ne. sieno, nikdo si tu nemůže psát co chce, když tím porušuje těch pár sice vágních a děravých, ale přece jen viditelně deklarovaných pravidel diskuse, https://www.databazeknih.cz/pravidla-diskuze

Když to nevadí, nebo ujde pozornosti moderátorů, může o zásah požádat každý/á z nás.
Já už tu za údajnou udavačku platím dávno, tak se fakt nemusím bát ztráty prestiže. Ultimátum jsem stanovila a dodržím ho.

Jen mi fakt příjde kuriozní, jak se tu údajně včera se přidavší PAJDULAK dobře orientuje, hodně pamatuje a dikcí připomíná paní alekis, od které mám zakázano na její příspěvky reagovat.
Já mám zakázáno, zato ona dovoleno?!
:-)

Text příspěvku byl upraven 05.12.19 v 17:58

jelito
jelito 05.12.2019 v 17:49

Nejvíc drzej a urážlivej příspěvek tu psala podle mě reader008

siena
siena 05.12.2019 v 17:50

Jájejí, na tom není nic kuriózního, že se orientuje. Stačí si rozkliknout stránku předchozí, druhý zdejší příspěvek, z kterého byla i ta má citace. Ano, pravidla diskuze tu sice jsou, ale co s někým, kdo si tu účelově, a znovu opakuji, vycházím přímo ze slov pana uživatele, zřizuje další účet, jen aby se tu mohl projevovat, jak se projevuje...

reader.007
reader.007 05.12.2019 v 18:54

jelito: že mě přečíslujete mi neva, ale na té tečce trvám!

alibrum
alibrum 05.12.2019 v 19:07

alekis
alekis 05.12.2019 v 19:28

Koka
Koka 05.12.2019 v 20:05

alekis, nejančete, přece každý ví, že nejste Pajdulák! Jste přece Koka. I siena je Koka, i JáJéJí je Koka, i já Koka jsem Koka, tak proč byst vy nebyla? :=)))
(Je nás tolik v jedné, ale krucinál, na mytí oken a luxování kobeců jsem sama - holky, dabl-Koky - kde jste?! )

Prosím, uvědomte si, vy všichni, kteří ještě dovedete myslet v jiných barvách, než rudě: v Bazaru probíhá válka gangů, tam jsou pistolníci - žádných sedm statečných, ale leckdy i SEDM TISÍC (!) inzerátů u jednoho profilu, tam se hrají vysoké hry a kdo se jim připlete do cesty - musí být smeten! Tomu slouží Pajdulákovy výhrůžky, tomu slouží "technické úpravy" funkcí Bazaru, tomu slouží formulář pro udání adresy k vyzvednutí knih, atd. atd. Je jasné, že takový formulář je předurčen pro "firmu", že nikdo soudný nebude sem psát své bydliště. S drobnými "střadateli" se zde už příliš nepočítá.
Tak klid, a hlavně - nohy v teple!

kapr
kapr 06.12.2019 v 04:08

Naprosto neadresně: Máme zde oblíbené. Velice bych uvítal, kdyby bylo možné si nastavit nicky o které nestojím. Nové příspěvky po těmito nicky by se mi nezobrazovaly, a ani by mi na ně nechodila upozornění. Prostě jako by neexistovaly. Domnívám se, že by to mimo ztráty času, elektrické energie, a opotřebení techniky zabránilo i většině místních žabomyších válek. Nastavení by mělo být přepínatelné. Pokud by mne výjimečně zajímalo na co vlastně někdo z těch, které bych n e m ě l na černé listině reagoval, bylo by možné kliknutím tyto příspěvky dočasně zviditelnit.
Ty inteligentnější potrefené husy si to přeloží do své husákovštiny a pochopí, ty ostatní, těm bohužel není pomoci.
Mimochodem - některé nicky jsou tu bohužel doopravdy jenom nicky, pro ty nedovtipné - jenom nuly.

Janadvorackova
Janadvorackova 06.12.2019 v 16:13

reader.007: Také jsem na to koukala a nezadala.
Beztak se lidi začnou domlouvat jinak. Tohle není kriminál na pustém ostrově, aby se z něj nedalo vyklouznout.
Omezení to jsou v okamžiku, kdy se necháme omezovat.

Hromadní prodejci a poptávači třeba zapláčou a neprodlouží.
Spousta lidí nebude obnovovat staré knihy - kupovat na to kredit.
Ve výsledku ty změny vidím spíš jako ztrátové.
Je na to nějaká studie? Úvaha? Nebo je to čistě okamžité rozhodnutí admina? Co ho k tomu vedlo? Netuším. A vlastně tyhle informace ke čtení a životu nepotřebuji.

Poptávky se měly zpoplatnit hned, nebyl by teď takový hukot. Lidi by to brali jako samozřejmost a nejspíš by se tu nevyrojilo ani tolik "knižních šmejdů," protože by tisíce poptávek a pro ně potažmo upozornění na to, že "knihu někdo má, honem mu napsat a ukecat ho," nezadávali.
Proč se to neudělalo, mohlo být milé gesto, nebo záměr do budoucna?
Počítal i s následným možným vývojem?

Ty jo, cítíte tu dynamiku. Bouře jak na vlnách oceánu :).
A budou svátky, prďte na to.

Tato diskuze byla uzavřena a není možno do ní vkládat nové příspěvky.