...třeba někoho zaujme v literatuře
Příspěvek od encyklopedie mně inspiroval, teď ještě nastřádat tu sumičku. Mám obavy, že v mém věku to asi nestihnu i když řidičský průkaz mám úředně vystavený do r. 2052. Tak uvidíme.
Nebudem si lhát. Co mě zaujalo nejvíc v poslední době? Víc hejbací obrázky než literatura. Musím tedy najít něco knižního, aby knihy byly zase moje top. Ale The Boys a Tenkrát v Hollywoodu? Maminko, tatínku, vždycky se najde něco, co mi potvrdí, že filmový a televizní průmysl nejde do kytek. A tu nádheru lze stále najít... :) tak kdyby měl někdo radu na nějakou kuleberoucí knihu na vyrovnání skóre, ráda si jí vyslechnu. Ale žádnej tlak. Bude to náročné, ale žádnej tlak :D
Dovoluji si upozornit, že se na obrazovky vrací třídílný televizní mysteriózní film "Ztracená brána". První díl je ve čtvrtek. Já na něm ulítávám. :-)
Já mám rád film Ip Man. Hudba k filmu je také příjemně poslouchatelná: https://youtu.be/nTeicpbCNEQ
Na 7 podivuhodných příbězích, pro mne dodnes nezapomenutelná kniha, si zvlášť cením překvapivých nápadů. Jezero rtuti, fotka dinosaura ... Dlouho jsem po ní pátral v el. podobě. Podařilo se. Mám ono vydání z roku 1959. Jen těch 11 mi nějak schází k začtení se...
Vložit příspěvek