...třeba někoho zaujme v literatuře
Encyklopedie, myslím, že tvoje příspěvky čte spousty čtenářů zde na DK, vyberou si co je zajímá a udělají si rychlý obraz, co kde momentálně frčí.. Ať už v knihách, nových seriálech, komixech, starých filmech nebo pamětnických peckách. A doplní si, co kde zapomněli, přehlédli či vůbec nevěděli.. Ale nejsou to psavci, spíš žrouti písmenek, jako já... Jen jsi mne vyprovokoval k reakci na to, že si příspěvky píšeš pro sebe. Myslím si, že se mnou mnoho lidí bude souhlasit a přeji všem na DK hodně zdraví v této nelehké době !!
encyklopedie: Tohle vypadá zajímavě: Vlaková loupež po česku - Petr Študent. :-)
Nevím proč, ale "devadesátky", v kterých se děj téhle krimi odehrává, je pro mě magické období. :-)
Text příspěvku byl upraven 14.11.20 v 17:21
encyklopedie: Něco jsem od ní četla. Nepřišlo mi to špatné, ale taky ne nejlepší. Klidně si od ní ještě něco přečtu.
Jééé, Cestujícího v dešti jsem už neviděla několik pětiletek, Jobertka s Bronsonem je úchvatná dvojice, díky za tip, Encyklopedie ! Atmosféra filmu přesně sedí k nynějšímu hnusnému počasí... Pěkný večer všem a "slunce v duši" !!
encyklopedie: Proc na skladkach? To by pak mohl rict nekdo o starych knihach a neni tomu tak. Ctenare si najdou, stejne tak i filmy si najdou sveho divaka. Doted mame dvdteku a nekolik disku plnych filmu. Vracim se k mnoha a vychutnavam si atmosferu znovu a znovu...
Vložit příspěvek