...třeba někoho zaujme v literatuře
No jo, milá zlatá... ty se spoléháš na loajalitu pošťačky k tvé peněžence... CHYBA! Zásadní chyba.
Vtipný je, že když jsem na Vánoce posílala dárky, za větší balíky jsme platila míň. Za blbost se platí, cca 40 kč příplatek :D
Ale já jsem v poslední době naivní ve více ohledech. To nám ten novej rok hezky začíná...
Alespoň v těch knihách je to naštěstí stále normální!
Text příspěvku byl upraven 18.01.21 v 14:45
encyklopedie - já už mám několik týdnů v hledáčku Desatero smyslů, které vychází.
O dalším dílu "vinylového detektiva" jsem nevěděla. Poohlédnu se po něm.
Tak já s Invazí nadobro končím, páč ty herecké výkony už nedávám. Musím zase postupně vyhledat něco, co by mě zaujalo.
Ještě jsem neviděl žádný polský kriminální seriál /tedy na žádný si nevzpomínám/ - ovšem chystám se to napravit, páč kola jsou už v pohybu a seriál Bažina se pomalu rozjíždí.
Poslední deska se mi moc líbila, tak se těším na nového vinylového detektiva - konečně
Tak ne, Bažina také není pro mě . Dnes zkusím seriál Průsmyk. Jestli ani tohle neklapne, tak zůstanu u Toma a Jerryho.
Milí seriáloví znalci. Dneska jsem zjistila, že nový prezident USA se jmenuje druhým jménem Robinette. Asociuje mi to s nějakým čs.seriálem, míhají se mi tam nějaké umělé děti. Nevíte, sakra, o co šlo?
https://send.cz/casopis/1459/kolekce-julese-verna
Hmm, to by mohlo být zajímavé. Ilustrace jsou hezké (alespoň podle reklamy v televizi). Prodej i v trafice. První dva díly kolekce za kilo. Potom to bude asi klasika, 249 kč nebo 279 kč. Vydává Hachette, takže to bude určitě s issn, takže pokud si to koupíte, bohužel zde knihu nebudete moci komentovat. Ale na druhou stranu. Je hezké mít před ostatními tajemství... ;)
Lenka.Vílka: a to je jako celý Verne, nebo zase nějaká převyprávěnka? Od tý doby co do Verneovek začal fušovat Neff už nějak novým vydáním nevěřím, i když je opentlí Burianem.
Televizi nemám a obrázky na webu nikde k vidění nejsou...
Text příspěvku byl upraven 21.01.21 v 11:50
ijcro: díky, ty Burianovy obrázky znám :-) (a ano, jsou nádherné, to bez debaty ♥), ale já myslela ilustrace z těch vydání které tu "inzeruje" Lenka
Reader.007: pochopila jsem, že je to normální text. Můžeš to v trafice prozkoumat :)
Nechci malovat čerta na zeď, ale v dnešní době plastové je zažitým zvykem zaletovat časopis/knihu do celofánu který můžeš rozpárat až po zakoupení a na pozdější reklamace nebude brán zřetel, zvláště když se bude jednat o argumenty "je to plné tiskových chyb", natož pak "ilustrace se mi nelíbí"
Vložit příspěvek