...třeba někoho zaujme v literatuře
Je to možný. Vydržela celou jsem celou minutu - což považuju za maximum toho, co snesu...
V Moskvě mají 20 stupňů a my jsme tu pouze na čtyřech. To mě zase může někdo tvrdit, že neumějí poručit počasí...
encyklopedie: Ono to na první pohled není vidět, ale mám docela velký čtenářský rozsah. :-)
Alekis, i takové klíště má v přírodě své místo. Společně s komáry se mě něco ta sebranka namordovala - a proto člověka jen tak nic nepoloží. Když si vzpomenu, že se mi povedlo i vosí hnízdo naříznout motorovkou - a dokonce přežít to...
Alekis, má místo v potravním řetězci. Žerou je ptáci, mravenci, nějaká houba...
Alekis, UEFA nás pěkně zařízla. Deset měsíců za neprokázaný rasismus a pouze tři za fyzické napadení. Doufám že dnes před zápasem bude nějaká protestní akce, aby svět viděl nesouhlas.
No hlavně že se luftJarda pro jistotu omluvil, že chudáčkovi FM jeho nezvedení svěřenci způsobili takové trable a duševní újmu. A až se nějaký abonent rozhořčeně ozve, tak se nafoukne a furiantsky nabídne vrácení předplatného...
K tomu bizáru na primě :O Teď budou dávat reality show, kde budou v zavřeném domě spolu youtubeři. Co? Blbci z lidu došli, tak jdou do téhle blbosti tyhle? Během pandemie měli málo času na reklamy ve svých videích, tak jsou na suchu? Ble!
Text příspěvku byl upraven 15.04.21 v 17:55
Vložit příspěvek