...třeba někoho zaujme v literatuře
... moji NABÍDKU knihy ?! Já jsem v původním tématu žádnou knihu přece nenabízela, ale pouze jsem tipovala, která knížka by mohla být ta, co tazatel hledá.
Spíše se obávám, zda celé to vlákno nebylo smazáno právě kvůli tomu, že "někdo jiný" se neudržel a hned knihu nabízel (!) poslat (!!) mailem (!!!) - třeba se to hlídačům zooparku nelíbilo a místo aby smazali nepřijatelnou část příspěvků, vzali to mokrým hadrem rovnou celé ...
jak by byl svět krásné místo, kdyby nebyli lidé tak vztahovační... Koka, neblbni. I kdyby to byla pravda, jako že ti věřím, že není, CO JE NA TOM KURNIK ŠPATNÉHO NABÍDNOUT NĚKOMU K PRODEJI KNIHU?! Tohle by měl být knižní "svět", kde knihy NEJSOU jen mrtvá výplň dávno zapomenutých skříní, tady knihy žijí a to dokonce i ty staré, tak se proboha už přestaňme pozastavovat nad tím, že někdo knihy prodává a používá k tomu různé cesty. Pokud se nedopouští podvodu, tak bych se držela (upraveného) hesla, že v lásce ke knihám je dovoleno vše.
encyklopedie: a ty už taky nesejčkuj, stejně to bez nás dlouho nevydržíš a číst taky nemůžeš pořád ;-)
Jo to mazání... no, to už je tady jaksi folklór. Ale protože tady nikdy nikdo za nic nemůže, mám podezření, že tahle databáze je prostě sociální síť do slova a do písmene: taky občas něco propadne a zmizí v nenávratnu.
Proto tvůj přístup k "ostatním" je jediný moudrý.
tak jsem si ten žebříček prošla a za mne říkám, že je to úplně směšný. U pár knih bych s umístěním souhlasila, i když by byly daleko výš.
K tomu žebříčku. Pes baskervillský je asi nejpopulárnější "Holmesovka". Od Agathy Christie bych čekal v žebříčku spíš Deset malých černoušků.
Doufám, že se v uvedené "stovce" nachází i Jméno růže. :-)
Spíš než 100 nejdůležitějších knih 20.století mi to připadá jako anketa Copak nám čtou Francouzi?
Vložit příspěvek