Zpětné přidání knih do čtenářské výzvy
Ahoj, mám menší problém s přidáváním některých knih do čtenářských výzev z minulých let. Když je přidám, tak se nezapočítají a jsou šedé. Vyzkoušela jsem už snad vše, ale stále nevím, co s tím. Za radu bych byla velmi vděčná. Děkuji
To je ale správně. Zůstane šedá, u knihy je napsáno, kdy byla dodatečně přidána. Děláte to správně, v tomhle případě se obálka nezabarvuje. Je to z toho důvodu, aby bylo poznat, co je z daného roku a co z jindy. A proto se vám ani nepřidávají procenta. Vidíte pouze procenta, kam jste se dopracovala daný rok. To mě přijde poměrně fér, aby se to odlišilo.
Text příspěvku byl upraven 17.06.23 v 11:30
Jenže jiné knihy, které jsem přidala taky zpětně, se zabarvily a procenta se přidaly. Přitom jsem to udělala stejně.
Kdo ví, třeba to dřív bylo jinak. Potom bych i chápala, proč to bylo předělané. Teď je to v současném stavu se to jeví lepší.
Text příspěvku byl upraven 17.06.23 v 12:59
Hmm, tak jsem si trochu pohrála a možná je problém jinde. Vy jste První četla 2x, že? To je asi ten problém. Jestli není třeba tam dát do výzvy jiné vydání té knihy,
Děkuji moc za rady. Problém jsem měla s celou sérii protože jsem ji četla znovu, ale když jsem použila to jiné vydání, tak to pomohlo.
Vložit příspěvek