Výroba perníčků hodnocení
kolektiv autorů
Které těsto je možné použít hned a které musí odležet? Jak poznáte, že jsou perníky upečené? Jak nepokazit nanášení polevy? Jak si vyrobit 3D tvary? Fotografie doprovázejí každou pracovní etapu, takže krok za krokem dojdete k úspěšnému výsledku. Naučné karty jsou moderní formou poznávání pro všechny generace. Přinášejí stručný, výstižný a zajímavý přehled nejdůležitějších informací z odborných i zájmových oblastí. Nejen texty, ale i názorné ilustrace a fotografie, promyšlené grafické zpracování a praktický formát osloví ty, kteří se chtějí nejen vzdělávat, ale i bavit.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Výroba perníčků: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.