Abych tě milovala
Johanna Lindsey
Robert Whitworth a lord Dominic Wolfe si odedávna šli po krku, ale jejich nekonečné půtky, rvačky a souboje už prince regenta unavují, a tak jim přikáže, aby odložili spory a spojili rodiny manželstvím. Ten, který odmítne, přijde o veškerou půdu i majetek. Když už si nemůžou vzájemně usilovat o život, spokojí se oba muži s tím, že alespoň připraví toho druhého o jmění. Figurkou v jejich nové hře se má stát Whitworthova mladší sestra Brooke, jenže ta má vlastní plány. I kdyby byl úhlavním nepřítelem jejího bratra sám kníže pekel, pro ni tento tajemný šlechtic představuje vysvobození od nemilující rodiny, a proto je odhodlaná ho přimět, aby ji miloval.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Ikar (ČR)Originální název:
Make Me Love You, 2016
Úžasně vykreslené hlavní postavy - Dominik prostě chytí za srdce a Brooke byla skvěle svá a přirozená. Příběh mírně předvídatelný, ale hezky napsaný. Škoda že autorka některých situací lépe nevyužila, mohlo to být napínavější. I tak ale krásný románek :)
Vkusná červená knihovna. Místy přeslazený příběh s dějem typickým pro tento druh literatury, ale jinak příjemná oddechovka.
Trochu mi v knize chybělo více z pohledu Dominika. Jinak velmi příjemné čtení. Vlk je prostě vlk.
To bylo opravdu povedene po vsech strankach. Ale abych popsala, co se mi na tom vsem tak libilo, musela bych strasne moc spoilerovat a to se mi nechce.
Hlavni hrdinove byli proste svezi, bojovali proti svym vlastnim predsudkum i predsudkum toho druheho. Vyrovnavali se s neblahymi okolnostmi, ale co me nejvic potesilo byl prekvapivy zaver.
Krásna historická romanca, ktorú vrámci svojho žánru hodnotím 5*. Príbeh so zaujímavou zápletkou mal svoj spád, humor, sympatických hlavných predstaviteľov a neboli tam hluché miesta. Odporúčam !!!
Další ze skvělých knih od této autorky. Výborný s román krásným romantickým dějem. Ke knize se jistě vrátím.
Naprostá nádhera! Tahle kniha mě jak bavila, tak i dojímala. Některé části byly opravdu vtipné, takže jsem smích neudržela :-D
Děj byl zajímavý a už vůbec ne nudný. Podobný historický román jsem prozatím nečetla, takže se k této spisovatelce určitě vrátím. Už teď se těším na další její knihy :-)
Krásná historická romance. Určitě bych jí mohla zařadit mezi top knihy svého žánru. Zábavné, čtivé a romantické čtení s mírně překvapivým koncem.
Musím napsat, že jsem měla problém se od knížky odtrhnout. Jsem z ní nadšená,miluji knížky od J.L. a do této bych se klidně hned pustila znovu. Doufám, že z toho bude série a dočtu se i o dalších hrdinech knihy.
2001 | Bouřlivé objetí |
1999 | Řekni, že mě miluješ |
2001 | Okouzlení |
2012 | Dokonalá partie |
2001 | Zajatá nevěsta |
Určitě hezký příběh a velmi pěkná kniha, která svůj účel rozhodně splňuje. Oddechové, romantické, milé. Ale jak už se tady psalo, chybělo trochu víc z pohledu Dominika. Ze začátku jsem si nebyla úplně jistá, co si o něm myslet. I tak moc pěkná harlekýnka. Dala bych 4,5* a doporučuji.