Advokátova dcera
Anthony Franze
Odhalovat tajemství patří k jejich práci. Veřejnost je pokládá za bezúhonné. Jejich hlavním zájmem by měla být spravedlnost. Co když to ale není tak úplně pravda? Sean Serrat se vypracoval na úspěšného washingtonského advokáta. Vzorného manžela a otce tří dětí dokonce navrhli do Nejvyššího soudu. Ale vzápětí se ztratila Seanova dcera Abby, talentovaná studentka práv. A brzy nato našli její tělo v knihovně Nejvyššího soudu. Zprvu se zdá, že zločin spáchal Abbyin přítel Malik, avšak Sean má jiné podezření. Podezření, kvůli kterému se bude muset přiznat k dávnému tragickému pochybení. Jenže někdo jiný se naopak snaží svá pochybení pohřbít navždy. I se všemi, kdo by je chtěli vynést na světlo…... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2017 , Knižní klubOriginální název:
The Advocate´s Daughter
Příjemné čtení, a to především díky krátkým kapitolám. Kniha je čtivá, zajímavá prostředím a popisem Nejvyššího soudu. Za sebe doporučuji.
Tohle mi nesedlo. Přišlo mi to překombinované a místy "omáčkovité", ale nejhorší byl asi ten rozbředlý konec. Na druhou stranu, kniha je to čtivá a má vcelku pěknou obálku, což se dnes příliš nevidí. Rovněž nemůžu říct, že by to byla úplná ztráta času, protože tomu tak nebylo. Nejvíc si ovšem vážím kapitolky ukrývající se na samém konci knihy, která nese název K autenticitě. Vždycky se ráda podívám spisovateli pod pokličku. Prostě nepochybuji o tom, že si kniha Advokátova dcera může získat své fanoušky, ale já se k nim řadit, možná bohužel, nebudu.
Napínavý thriller, který vás nejen dojme a ukáže důležitost soudržnosti rodiny, ale nabídne vám atraktivní právnické prostředí a vcelku neokoukanou zápletku. Pro plný počet hodnocení knize však něco chybělo. Příběh postrádal originálnost, je zde totiž patrný nesčetněkrát omílaný návrh, který znáte z béčkových akčních filmů. Nechybí ani pár klišé, které jsou pro tyto náměty typické. Když však knize tyto drobné výtky odpustíte, čeká vás příjemný čtenářský zážitek.
Tak mě zase ty krátké kapitoly vyhovovaly, protože mě to nutilo číst stále dál a dál až jsem měla knihu přečtenou. Pro mně zajímavém téma a pachatele jsem neodhalila ani náhodou. Doporučuji
Z komentaru jsem rozpacita,protoze me to zas tak super nepřišlo. Za me tak prumer..bohuzel
Svižné. Čtivé. Poutavé. Zajímavé. Akční. Napínavé. Já téměř nemám co vytknout. A to málo co bych vytkla, jsou velmi krátké kapitoly. Trochu mě to při čtení rušilo. Ale jinak bezva čtení, které drží čtenáře v pozornosti a nenechá ho vydechnout.
Četlo se to velmi dobře, kniha má velice krátké kapitoly, takže jakmile se začtete, není lehké knihu odložit a vy se vezete s příběhem. Napínavé, zvratové. Líbilo!
Super! Knihu jsem od půlky přečetla na jeden zátah, moc se mi líbila a to mám radši knihy, kde figurují samotní vystřelovatelé než právníci. Bylo to fakt super, doporučuji
Teda velké překvapení!!! Kniha mě moc bavila a dobře se četla. Skvěle vymyšlená zápletka. Doporučuji..
Pěkně vymyšlený příběh. Kniha se četla sama a napínavá až dokonce. Mě osobně se kniha moc líbila a proto doporučuji
Naprosto perfektní! Do knihy jsem se tak začetla, že jsem se nemohla odtrhnout a měla ji druhý den přečtenou! Napínavé od začátku do konce, zajímavé téma,dobře zpracované a propletené, přemýšlíte celou dobu, kdo je vrah a stejně vás konec a rozuzlení překvapí ..
Za mě skvělé! Kniha se četla sama, příjemně gradoval děj a nejvíc se mi líbilo, že ikdyž je to z prostředí politiky, tak kniha do politiky nijak extra nezasahuje a jde opravdu o detektivní příběh.
Originální a velmi pěkně napsaná detektivka. Příběh je čtivý a napínavý , má spád od samého začátku a ten se drží po celou dobu , bez hluchých míst. Postupně se odhalují nové okolnosti a já jsem si knížku skvěle užívala. Knížka není překombinovaná a o to víc je napínavá.
Měla jsem od knihy větší očekávání... čte se dobře, jen napětí severských detektivek nečekejte.
Povedená detektivka, nemohla jsem odložit, jak jsem byla zvědavá :-) Konec přišel strašně rychle, ale bylo v něm řečeno vše.
Hezky psáné, četlo se to samo
Za mně horší 4hvězdy .Pěkná detektivka ,ale četla jsem lepší .Tak nějak mně úplně nechytla .Aspoň tak jak bych si představovala .
Knížka se četla celkem dobře, ale kapitoly u soudu jsem tak nějak přeskakovala, přišlo mi to zbytečně zdlouhavé.