Všechno, nebo nic
Raine Miller
Aféra Blackstone série
Ethan Blackstone má život v troskách. Zradil Brynninu důvěru a ona od něj odešla. Ethan se ale tak snadno nevzdá, nechce žít bez své americké krásky. Vášeň mezi nimi je neskutečně spalující, ale temná tajemství z jejich minulosti, která jeden před druhým skrývají, mohou jejich společnou cestu jednou pro vždy zničit. Vzhledem k politické hrozbě, která Brynne ohrožuje, musí Ethan ve velmi krátkém čase zmobilizovat veškerou sílu a důvtip, aby svou lásku ochránil před nebezpečím, kvůli kterému by ji mohl ztratit navždy. Dokáže Ethan pomoci Brynne vymanit se z minulosti, která ji děsí ve snech? Sevře ji opět v náručí a získá si její důvěru? Láskou posedlý muž je schopen udělat cokoli, aby znovu přivedl do svého života ženu, kterou miluje. Vrhá se do toho po hlavě. A získá buď všechno, nebo nic.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , BaronetOriginální název:
All In, 2011
Pohled z Ethanovy strany se mi líbi o poznání více než díl první. Jen těžko si však představuji, že bych tuto sérii začal namátkou například od tohoto druhého dílu. Děj na sebe navazuje a zápletka se nerozplétá. Ba naopak. Naštěstí se mi tato série moc líbía tak již beru do ruk další pokračování a s napětím očekávám jak se to celé začne uklidňovat a rozplétat. Velmi pěkné čtení.
První díl jsem dala...., ale druhý už ne... 50 stránek a stačilo ... čeho je moc, toho je příliš....:(
Erotická oddechovka. Skoro žádný děj a hlavně sex. Osvěžující je vyprávění z pohled Ethana.
Ne každému tato série může sednout, já za sebe mohu říci, že mě nadchla. Ze začátku jsem si nemohla zvyknout na pohled z Ethanovy strany, ale pak mě to chytlo víc než první díl. Rozhodně je to velmi dobré čtení.
Já vám nevím. Už první díl mě nijak nebral. Hlavní postavy jsou neustále omílané dokola. Chlap se zamiluje a stane se z něj ochranářská gorila, zatímco holka je neuvěřitelně submisivní s příšernou minulostí na krku. Jako oddechovka, u které nechcete nic nového, žádné napětí, očekávání a příběh, je to určitě dobré. Ovšem pokud chcete knihu, u které se zasmějete, trochu potrápíte, rozhodně nesahejte po této sérii. Jinak se spálíte :)
Druhý díl Aféry byl docela pěkný. Docela mě zarazilo, že ho vypráví Ethan :-). Vsadit vše na jednu kartu, je velmi netypické a hráčské. Zajímavé čtení. :-)
Druhý díl, který se vyrovnává Nahé, možná trochu převažuje tím, že to vypráví Ethan ;-)
Druhý díl nezklamal, líbil se mi stejně jako první a bylo to psáno z pohledu Ethana, což mě moc potěšilo. Jelikož jsem hrozně zvědavá jak to dopadne tak se jde hned na pokračování :)
Prvni dil me zaujal, protoze se autorka nesnazila o zbytecne premysleni (pouze naznaceni, ze se neco stalo v minulosti-ale to bylo jasne, protoze to se v tehle knihach proste pouziva- a zbytek sex). Druhy dil navazuje presne tam, kde prvni konci, ale je uplne jiny. Bavil me mnohem mene a snad poprve mi vadilo, ze ma kniha dej (nebo spis, ze se o nej autorka pokousi) a uprimne, to knihu trochu zabilo. Kdyby se ty dva dily hodily do jednoho a trochu proskrtaly, asi by to bylo jiny, prestoze jsem dily cetla hned za sebou. Presto jsem zvedava na dalsi dil. Co z toho vyleze...
Neskutečně jsem se těšila, až si skočím do knihovny pro pokračování Nahé. Bylo mi Ethana strašně líto a kniha skončila tak napínavě.... Skvělá kniha
Tak konec prvního dílu mě tak dostal, že ( a to jsem měla štěstí ) kdyby nebylo toho, že mám doma půjčený i druhý díl :D, asi bych se zbláznila.
Druhý díl se mi líbil mnohem víc, i když si myslím že Ethan občas až moc žárlí :D, ale někdy se mi to zrálo trochu... roztomilé? :D, jo docela roztomilé :D
Je škoda, že 3 a 4 díl si přečtu až začátkem prosince :/, do té doby musím vydržet :D.
Knihu doporučuju :).
2013 | Nahá |
2014 | Dokonalá vášeň |
2014 | Třešinka |
2013 | Oči dokořán |
2014 | Vzácná a drahocenná |
Hezké pokračování z pohledu chlapa. Jsem ráda,že mám všechny díly a můžu číst nepřetržitě. Je to taková oddychová četba ze zàpletkou. :)