Zvrhlá hra
Tess M. Puffrová
Alfa & Omega série
1. díl >
Lana: Pro někoho je americký fotbal jen hra, na kterou se rádi podívají v televizi. Ale pro jiné je to něco mnohem víc. Důvod, proč ráno vstát z postele, proč chodit, proč dýchat. Smysl života. Miluju fotbal a mým snem je stát se uznávanou sportovní reportérkou. Své studium a všechny snahy však dám všanc, když udělám jednu neodpustitelnou chybu – nechám se svést nejlepším hráčem, kterého naše univerzita kdy měla. Dlouho byl mým idolem, ale teď se z něj stal nepřítel číslo jedna. Protože on i ostatní kluci z nechvalně známého spolku AΩM rozjeli hnusnou hru. A já nebyla ničím víc než ubohými třiceti body. Dylan: Zasvětil jsem celej život fotbalu, ale moje vyhlídky na budoucnost v NFL jsou ohrožený kvůli jedný všetečný šťouralce. A to jenom proto, že se mi šikla do hry. Ani omylem jsem ji nemusel nutit, jenže to moje bratry nezajímá. Chtějí jen, abych ji umlčel a přestala nás obtěžovat. Za každou cenu. Jenže ona nám vyhlásila válku a chce nás potopit, ať to stojí, co to stojí. Výhrůžky na ni neplatí. Měl bych se od ní držet dál, ale nějak nedokážu myslet hlavou…... celý text
Knihu zatím nechci hodnotit, protože konec je otevřený a vlastně se z tohoto dílu člověk nic nedozví. Jen mě zklamalo chování hlavních hrdinů, kteří měli být vysokoškoláci, ale chovali se spíš jako puberťáci. Jestli toto je příběh z prestižní vysoké školy v USA je to za mě k pláči!
Pro všechny, kteří nesní o princích. Tady žádného prince nenajdete.
Lana je studentka žurnalistiky a vášnivá fanynka amerického fotbalu, která sní o kariéře sportovní reportérky. Udělá ovšem osudovou chybu a nechá se svést hvězdou fotbalového týmu a ocitá se v centru nechutné hry nechvalně známého tajného spolku AΩM.
Dylan se stává jejím úhlavním nepřítelem číslo jedna a Lana se ocitá v pasti plné intrik, lží, manipulací, zneužívání a nebezpečných tajemství. S nasazením vlastního života se rozhodne odkrýt pravdu a zničit AΩM zevnitř.
Za co musím dát určitě velké plus je ta nádherná obálka, která se opravdu moc povedla.
Líbilo se mi, že je knížka psaná z dvou úhlů pohledů - máme tu myšlenky hlavní hrdinky Lany i hlavního hrdiny Dylana.
Autorka píše opravdu velmi čtivě a já knihu zhltla za jedno odpoledne, protože mi stránky hrozně rychle utíkaly před očima.
Knihu je pro mě strašně těžké hodnotit, protože je to první díl duologie. Knížka končí obrovským twistem a hlavně otevřeně. Když jsem ji dočetla - měla jsem v hlavě tak dalších milion otázek, na které neznám odpověď. A já si vůbec na nikoho momentálně nemůžu vytvořit ucelený názor, protože mi celý spolek tak trochu smrdí nějakým obrovským průšvihem. Ale to se dozvíme v dalším díle, který by měl vyjít příští rok, kde se nám všechno snad vyjasní.
Jinak před čtením této knihy fakt dbejte na to, že se jedná o - dark/bully romance, což znamená, že hl. hrdinka je obětí šikany rukou hl. hrdiny.
Za mě tento žánr pro mě asi nebude úplně to pravé ořechové, protože já jsem u některých scén opravdu trpěla, ale věřím, že lidem, kdo má tento žánr rád se kniha bude líbit.
Upřímně jsem se téhle knihy trochu bála. Anotace mě moc nezaujala a především nemám ráda násilí v knihách. Ale chtěla jsem tomu dát šanci,autorčiny knihy miluju a podporuju českou tvorbu. Nelituji toho, že jsem téhle knize dala šanci. Násilí tam bylo v malé míře i když v některých momentech jsem si říkala, že z mého pohledu už je chování až moc velký Red Flag, který by jsem si já nenechala líbit přesto mě to neodradilo. Oceňuji, že to nebyl pouze klasický příběh o lásce, kde se předem ví, jak to dopadne. Kniha má slušnou zápletku, kdy vážně nevím koho podezírat dřív. Konec hodně navnadil na druhý díl. A v neposlední řadě musím zmínit psaní autorky, které se knihu od knihy lepší. 4*
Další kniha od skvělé autorky Tess, od které jsem se nemohla odtrhnout
Nechybí romantika, napětí ani zvraty, které nečekáte.
Opět dokonale popsané pocity postav, celé jsem to prožívala s nimi a do příběhu se dokázala vžít.
Hlavní hrdinka Lana je sympatická, odhodlaná jít si za svým.
Knihu jsem přečetla za 2 dny a snad nevydržím čekat na druhý díl. Miluju to a doporučuju všema deseti!
Výborně napsáno, ale proč mi nikdo neřekl, že je to první díl? A kdy vyjde další? :D :D
sex tajemství násilí romantika sportovní prostředí romance americký fotbal erotické romány romány pro ženy Bully romanceAutorovy další knížky
2020 | Zatracená láska |
2022 | Zlomená láska |
2023 | Propast mezi námi |
2022 | Ztracená láska |
2024 | Zvrhlá hra |
Musím říct, že jsem už četla několik knih od Tess a prostě mám její knihy hrozně ráda. Její styl mi sedne a knížky jsou čtou samy a stejně tak to bylo tady, sice jsem si zpočátku myslela, že to bude trochu jinak celkově to pojetí, ale tohle bylo daleko lepší než jsem si představovala. Jen ten otevřený konec, to je pro mě hodně těžký :D ale s tím jsem do toho šla, tak holt musím vydržet.