Anděl smrti

Anděl smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537164/bmid_andel-smrti-662a730bc40f6.png 4 871 871

Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat. Případ je odložený, ovšem jen do chvíle, kdy je nalezena mrtvá i nadějná fotbalová hvězda. Erika a její tým navíc s těmito vraždami spojí i smrt známého režiséra. Policie už nemůže ignorovat to, co je očividné: v Londýně řádí sériový vrah, který si chce vyřídit účty. Výsledky vyšetřování jsou ovšem trochu matoucí. Na záběrech z průmyslových kamer se objeví pět podezřelých žen... a všechny jsou si k nerozeznání podobné. Při pátrání po jejich totožnosti Erika několikrát narazí na zmínku o sexuální pracovnici, která má špínu na tolik vlivných mužů, že to znervózňuje i ty nejmocnější politiky a vedení Metropolitní policie. Čas do dalšího útoku vraha se krátí a je na Erice, aby rozpletla síť důkazů a zodpověděla zásadní otázky: Co spojuje oběti dohromady, kdo další je zapleten do skandálu a jak daleko jsou mocní ochotní zajít, aby ochránili své vlastní zájmy?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi

16.05.2024 5 z 5

Opět bezvadné čtení

TeaPeter
16.05.2024 5 z 5

Výborná kniha. Jen škoda, že jsme se nedozvěděli, jak to bylo s tím tajemným pánem s mateřským znaménkem.

hana1039
16.05.2024 audiokniha 5 z 5

Tentokrát se do vyšetřování,,pletli,,i jiné mocenské složky... výhrůžky, podepisování mlčenlivosti,s tím se Erika a její parta musela potýkat, ale to by nebyla Erika,aby se nechala zastrašit...poslech s Martinem Stránským je prostě zážitek !!!

Nekonečná
15.05.2024 4 z 5

Četlo se to moc dobře, Eriku mám ráda, jako bychom byly "staré známé", přesto jsem čekala víc. Přečetla jsem všechny Bryndzovy knihy a zatímco z těch prvních dílů série s Erikou jsem byla nadšená, ty poslední mě trochu zklamaly, klidně jsem knihu odložila na den, dva a neměla potřebu číst dál... Přišlo mi to málo akční, chyběly mi zvraty v ději, bylo to jako "jízda pořád rovně" . Za přečtení ale stojí, doporučuji.

Emma27
15.05.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila. Napínavá.

martineden
14.05.2024 5 z 5

Tak jsem si opět užila smršť s Erikou, jsem moc ráda, že autor v téhle sérii pokračuje. Je prostě nejlepší! Těšilm se na další díl. A pachatele jsem tedy opravdu chápala, chvílemi i dost držela palce.

zuzana2599
13.05.2024 5 z 5

Již poosmé jsem se setkala se svou oblíbenou hrdinkou slovenského původu Erikou Fosterovou, která sice dosáhla padesáti let, ale to nebrání tomu, aby pracovala jako šéfinspektor londýnské policie a našla si nového přítele. Erika je tedy zpátky a vyšetřuje brutální vraždy, jejichž motiv sahá až do vrahovy minulosti. I tentokrát jsem si skvěle početla, vždyť Erika mě nemohla zklamat !

daja51
12.05.2024 4 z 5

Příběhy RB mám ráda - tentokrát to však nebylo na 100% - začátek byl rozvláčný až nezáživný, druhá půlka již sice měla spád, ale ...celkově to tentokrát vidím tak na 85% - přesto se ale těším na další případy s Erikou.

bigben
12.05.2024 4 z 5

Nadšená, výborný příběh, od kterého se vám nechce odtrhnout se sympatickou hlavní hrdinkou....skvělé čtení

Hatshepsut
11.05.2024 5 z 5

Skvěle propracované, napínavé, tajemné a ten konec? Zápletka i celý děj velmi dobře promyšlené. Další díl s detektivem šéfinspektorem Erikou Fosterovou si rozhodně nenechte ujít!

ydnac
10.05.2024 5 z 5

JE TAJEMNÁ...
JE CHYTRÁ ...
JE SMRTÍCÍ...

KDO JE ANNABEL...

Erika má nový případ, který odstartovala smrt známého politika.
A nebude jediná...
Kolem se motají sexuální pracovnice, neznámý muž...
Padají doporučení, možná výhružky...
Marsch se snaží držet Eriku zkrátka.
Erika je však tvrdohlavá, neúplatná a vždycky chce spravedlnost!
A TEN KONEC!!!

V osobním životě má Erika přítele Igora. Žijí odděleně a tak jim to vyhovuje.
Igor má šestnáctiletého syna a všichni si spolu rozumí (také mi přišlo vtipné to vyzvedávání ze školy:-).

OPĚT SKVĚLÝ DÍL :-)

princesse
09.05.2024 5 z 5

Nemohu jinak než být nadšená. Pan Bryndza je můj oblíbený autor a tím i po tomto dílu z Erikou zůstává nadále. Těším se na další a za mě je jedno jestli Erika nebo Kate. Baví mě obě! Doporučuji.

Mája777
08.05.2024 5 z 5

Opět skvělé počteníčko. A ten konec??? Těším se na další.
(20. 5. 24 - 9 958 - 24)

JustWomen
08.05.2024 4 z 5

Bylo to dobré, ale nějak se mi to vleklo. Ale co mi lezlo na nervy, bylo Eričino soukromí a hlavně vyzvedávání 16ti letého Toma ze školy a peripetie kolem. Takže ok, ale žádné wow.

Silvie1991
07.05.2024 5 z 5

Knihy pana Bryndza jsou láska. Ať napíše cokoliv, koupím si to.
I tento díl s Erikou Foster byl jedinečný.

Sonne
06.05.2024 5 z 5

Další mistrovský počin pana spisovatele Roberta Bryndzy. Kniha mě vtáhla do děje okamžitě a opět jsem se nemohla odtrhnout, dokud jsem ji nepřečetla celou. Pár dní jsem spala o něco méně, protože přece: ,,Ještě pět stránek a už jdu fakt spát!" Úžasná kniha, oproti předchozí knize (Tíživé ticho) je to návrat ke staré známé Erice, které nemůže zklamat. A ten konec u mě teda woow efekt opravdu měl.

zimolka
05.05.2024 5 z 5

Další skvěle napsaný díl .Těším se na další.

m_martina
05.05.2024 5 z 5

Jsem opravdu ráda, že se pan spisovatel po dlouhé době vrátil k Erice a jejímu vyšetřování. Kniha se mi dobře četla a případ byl zajímavý i napínavý, proto dávám pět hvězd a doporučuji.

ANDY28
04.05.2024 5 z 5

Víš kdo je vrah a stejně čteš do konce. Skvělé!!!!

Kačkalka
04.05.2024 5 z 5

Opět velmi podařená kniha. Trochu mě překvapil otevřený konec, na to nejsem u autora zvyklá. Mám nejraději sérii s Erikou a těším se opět na další díl :).