Svedená
Kathryn Taylor
Barvy lásky série
< 5. díl
Sophie je zpátky v Londýně - sama a se zlomeným srdcem. Nemůže zapomenout na úžasné dny, a především noci, které prožila s Matteem v Římě. Touží po něm stále víc a víc a trápí se. Nakonec se rozhodne do Itálie vrátit - a Matteo je rád, že se znovu vidí. Svádí ji k ještě odvážnějším erotickým hrátkám než dříve. Jeho minulost ho však vytrvale pronásleduje...... celý text
Kniha se mi moc líbila, tak jako celá série. Doufám, že se dočkáme dalších knih od této autorky. Pěkně se mi to četlo, nenudila jsem se. Pohodové čtení.
Celá série se mi moooooc líbila a Matteo.........hmmmm, k nakousnutí. Všechny díly jsem v podstatě přečetla jedním dechem :-)
Jo, tak to mě fakt bavilo :-) Oba dva jsem si moc oblíbila a opět šťastný konec, dle mého gusta :-) I když tedy ten konec byl až moc pohádkový, na to, jak ji totálně odpálkoval a pak se objeví - dokonce i letí - u ní doma a vyzná se jí ze svých citů... Ale děj parádní, chci se podívat do Říma :-) Takže za mě knihu moc doporučuji, samozřejmě i s předešlým dílem ;-)
Moc hezký druhý díl. Strašně jsem si Sophii i Mattea oblíbila a boudou mi chybět. Také mě potěšilo že se zde objevili další postavy z předešlých dílů a mohla jsem vidět jak jejich životy pokračují. Zkrátka krásná série se zajímavým dějem ke které se budu ráda vracet a doufám že ještě nějaký díl vyjde ;-)
Úúúžasná knížka. Suprové zakončení. Hrozně jsem se těšila na pokráčko a nezklamalo. Sophii a Mattea (a nejen je) jsem si hrozně oblíbila nechce se mi věřit, že už je konec. Taky mě potěšila (leč minimální) účast Grace s Johnatanem a malou Felicity a Sarah s Alexem. Autorku jsem si hrozně oblíbila a doufám, že se chystá napsat něco dalšího.
Moc pěkné, emocemi nabité pokračování a ukončení příběhu Sophe a Mattea. Byla jsem unešena od začátku do konce,
Na pokračování jsem si musela dlouho počkat, ale stálo to za to. Zápletka byla originální. Děj měl celkově hodně bavil a dotvořit, tak celkový obraz o mé oblíbené dvojici. Na konci ji tedy trápil hodně, ale ne tak, aby mě to rozčilovalo. Jsem moc spokojená a oba díly o Sophii a Matteovi nepochybně nečtu naposledy:)!
Doporučuji!
Celá série se mi moc líbila. Hlavní hrdinové i jejich zápletky. A zajímavé a letmé připomenutí hrdinů předchozích dílů, kteří se mihnou tímo příběhem, vidím jako dobré pozitivum- připomenutí předchozích dílů. A že měla kniha happyend? To je jedině dobře, prostě pro mne oddechovka, ke které se uričtě ještě někdy vrátím!