Něco jako láska
Tracy Brogan
Bell Harbor série
1. díl >
Sadie Turnerová dokáže uspořádat a zorganizovat téměř všechno – kromě vlastního života. Aby se zotavila z rozvodu a oddechla si od arogantního exmanžela, naplánuje si s dětmi dovolenou u příbuzných v domě u jezera. Těší se na lenošení bez mužů, ale její teta Dody má úplně jiné představy! Po pláži pravidelně běhá urostlý mladík a tetička si vezme do hlavy, že by se posmutnělá neteř měla trochu pobavit. Kdo by pohlednému Desmondovi odolal? Sadie se statečně brání, jenomže mladý lékař je nejen zdvořilý a milý, ale navíc si skvěle rozumí s oběma dětmi. Že by dokonalí princové přece jen existovali?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , MottoOriginální název:
Crazy Little Thing, 2012
Knihe som sa viac menej už dlhšie vyhýbala, nakoľko anotácia ma až tak nechytila. Ale, musím povedať že ma to nakoniec celkom chytilo. Cela bláznivá rodina a postavy mi boli veľmi sympatické, príbeh vtipný, erotika a romantika nechýbala, takže spokojnosť. Odporúčam na ľahké letné čítanie.
Opět klasická Srdcovka. Chvilku mi trvalo než jsem se začetla, ale pak to opět šlo jako po másle :) Oddechová kniha, která zaujme a neurazí.
Kniha mi přišla celkem zábavná. Sice humor byl sem tam až na hranici trapnosti, ale i tak jsem se bavila. Teta Dody to bylo doslova dílo. :) Co slovo, to perla.
Sadie byla zajímavá hrdinka, která uměla perfektně organizovat (věci), chvíli toužící po vztahu a chvíli jako kdyby zapomněla, že je dvojnásobnou matkou. Des byl typický hrdina, o Richardovi raději mlčím, ale oba bratránci byli super, hlavně Fontaine. Na léto ideální čtení, a když přivřu obě dvě oči, tak to má i na 4*. :)
Oddechové, předvídatelné čtení které neurazí ani nenadchne. I když musím dodat že jsem se chvilkama opravdu pobavila:)
Taká typická oddychová kniha pri ktorej netreba veľa rozmýšľať. Nič prevratné sa tam nedeje ale aspoň sa človek usmeje. Jej detičky boli super.
Ponekud americke, ale celkove pohodova oddechovka. Hlavni hrdinka Sadie byla semtam jako zpovykana sestnactka, nicmene lidicky z Bell Harbor to hezky vyvazovali a pribeh svizne odsypal. Kniha ma prijemnou atmosferu, ktera vas vtahne.
Tohle je přesně ten typ knížky, která se vám dostane do rukou čirou náhodou a nic moc od ní nečekáte. A pak už se u čtení tak nějak uculujete a všechno je to děsně milé.
A přiznejme si, pokud bychom se ocitly v situaci hlavní hrdinky, tak rozhodně chceme potkat Dese :-)
Je mi líto, že jsem opustil sympatické lidičky z Bell Harboru.
Nádherný vtipný milý příběh, který zahřeje a potěší v nevlídném počasí.
Moc ráda se u knihy zasměju, a tato splnila mé očekávání. Je to zábavná a lehce čtivá oddechovka. Sice nedosahuje 5*, ale 4 už by to být mohly.
Jsem u kapitoly 18 a nemám sílu číst dál. A to mám romantiku ráda.
P.S. Nakonec jsem to dočetla. A názor mám stále stejný. Nic moc.
Skvělé čtení. Opravdu skvělá oddechovka a to přesně jsem očekávala. Potřebovala jsem odlehčení od krimithrillerů a těžších témat a tak trochu i odpoutání se od reality. Přesně to se mi splnilo do puntíku. Ráda si od této autorky opět něco přečtu. Ale ať se dívám jak se dívám, žádnou další knihu v češtině jsem neobjevila ... tak snad se brzy dočkám.
Tento typ žánru běžně nečtu, ale hledala jsem "lehčí" knížku, u které se uvolním a zasměju. Neměla jsem od ní žádné očekávání a byla jsem spokojená. Romantická komedie, u které jsem si odpočinula, takže za mě doporučuju.
Kniha se mi líbila. Tato edice se čte jedním dechem. Oddychové čtení na jeden víkend. :)
Ze začátku jsem knihu musela trochu odkládat. Ale postupem času se mi příběh zalíbil a kniha se četla téměř sama. Moc příjemná oddychovka.
Tato veselá, zamilovaná a oddechová knížka mne velmi překvapila. Většinou po těchto žánrech nesahám, ale tato mne obalem přitáhla jako magnet. Ideální čtení do slunných letních dní, když chcete jen tak vypnout a zrelaxovat u příjemného čtení. Sama jsem knihu přečetla za jeden víkend. Takže pokud máte chuť na trošku letní romantiky, tak knihu Něco jako láska mohu jen doporučit.
Krásné lehké oddechové čtení, na pláž naprosto ideální. Příběh je jednoduchý, má to šmrnc, humor a happyend.
Knížku jsem přečetla za několik dní dovolené u moře. Je to fajn oddychovka. Hlavní hrdinka je na můj vkus trochu nemožná, paranoidní a z mužského hlavního hrdiny až moc "vodvařená". Ale to je asi o vkusu. Každopádně na lehátko k vodě je to ideální čtení.
Vtipné na ní nic moc nebylo, vtípky byly poněkud trapnějšího rázu. Kniha je velmi oddechová, nemusí se u ní přemýšlet a proto se četla velmi jednoduše.
Hlavní hrdinka se chovala občas nevhodně a nevyrovnaně, ale sedělo mi to k ní.
Příběh,vtipný,pekny,oddechový no prostě pohoda a romantika...