Chlad
Maya Banks
Jace s Ashem se vždy o vše dělili – i o ženy. Když se seznámí s Bethany, Jace začíná cítit něco, co nikdy předtím nepoznal: žárlivost a silnou touhu, která ho naprosto ovládá – a vzrušuje více, než je schopen zvládnout. O Bethany se dělit nechce – s nikým. Je odhodlaný být jediným mužem jejího života, což ohrožuje jeho dlouholeté přátelství s Ashem. Bethany bude jen a pouze jeho. I kdyby se měl obrátit zády ke svému nejlepšímu příteli.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2013 , BaronetOriginální název:
Fever, 2011
Zajímavá a dobře popsaná byla ta první "akce", pak to klesá do průměrného popelkovského příběhu. A opět, kdyby se vynechaly dvě přehnané věci - stav hrdinky a konec, přišlo by mi to lepší. Takhle se Banks neposunula z průměru.
Spousta čtenářů si stěžovala, že druhý díl je kopírák dílu prvního. S tím bych nesouhlasila...jediné co měli oba dva díly společné, tak to, že: muži byli silně dominantní a zpackali co mohli, ženy byly submisivní a jak je už v osobnosti žen zvykem, tak odpustí milovanému muži nakonec cokoliv...dějová linie byla naprosto odlišná, hlavní hrdinové sympatičtí, erotické pasáže jako vždy dobře napsané, konec jsem nečekala a překvapil...za mě spokojenost a jdu do dílu třetího...:-)
Začátek vypadal docela dobře, postava Jace - hm.. no super, ale zbytek mě už tolik nebavil. Ten příběh mi připadal takový zvláštní. Navíc mi celá tahle série připadala dost podobná. Měla jsem asi každou knihu téhle série číst s odstupem. Možná by pak můj dojem byl lepší.
Ja nevim, vazne nevim. Tohle bylo uplne stejne (ano, dej-tedy pokud se da o nejakem deji mluvit-je jiny, ale me se to zdalo proste stejne) jako prvni dil...sotva jsem docetla...opustim nedoctenou serii, treti dil me nezajima...je spousta lepsich...
Zase péčko. Tentokrát s pokusem o zápletku v podobě Jacka. Na můj vkus už hodně křečovitě klišovité. Ale ke konci už jsem se bavila, ojíždění v lodičkách fakt pobavilo.
Ve srovnání s prvním dílem (který se mi líbil) prakticky nic nového - jakoby autorka pokračování psala podle stejné šablony - dominantní zámožný muž, majetnictví, arogance, posedlost kontrolou, neustálá sexuální nabuzenost... to vše tu už bylo v prvním díle, tak si říkám, jestli je pokračování ve stejném duchu nutné. Začátek této knihy vypadal slibně, jak ale děj pokračoval dál přiznávám, že pro mě tato kniha ztrácela kouzlo. Bethany mi zrovna k srdci nepřirostla.
Kam se hrabe 50 odstínů! Po Crossfire je tahle kniha současně s prvním dílem této série (Pád) nejlepší, jakou jsem kdy na toto téma četla. Nemůžu jinak, než dát plný počet bodů! Tleskám autorce, kterou začínám mít ráda víc a víc. :)
Veľmi pekný príbeh, ale ako napísala "narisa - škoda, že v skutočnosti to takto nechodí". Páčilo sa mi hlavne to, že to malo aj celkom zaujímavý dej, ktorý ku koncu dokonca napínavý.j
Nejlepší díl série. Škoda, že ve skutečnosti to takto nechodí. Parádní jízda nabitá emocemi. Roztomilé :), hlavně Jace :)
Atraktivní milionář se zamiluje do drogově zavislé bezdomovkyně a nastěhuje si ji do svého luxusního bytu i s roztoči a kdejakými breberkami co tihle lidé můžou mít :-D ...no velmi zdařilý erotický horor :-D :-D
Zatím můj nejmilejší příběh, má recenze: http://knihyjakosen.blogspot.cz/2014/06/recenze-chlad-maya-banks.html
Začnu stejně jako minule: "S trilogiemi mocných mužů a závislých žen se nějak roztrhl pytel, nemáte ten pocit?"
Jestli mám některého z těch tří mít ráda, tak Jace. Těžko říct, jak dlouho autorka na té ulici fakt pobyla. Je to limonádové - a fakt to nedávám. Škrtat. Ale zato pointa, tak tu jsem nečekala! Maya dokáže i příjemně překvapit. Motiv útěku mi trochu neseděl, chápu, proč byl zvolený, jen zapadl díky zapracování sexu víc na okraj. Bethany je tak podle mého neúplná.
To, že bych "ořezala bych na polovinou, celou sérii Breathless vydala v jednom - a fakt by to byl trhák!" i přijde stále vtipnější a pravdivější.