Ztracená naděje
Colleen Hoover
Bez naděje / Beznádejná série
< 2. díl
Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje se konečně dozvíme pravdu o Deanu Holderovi.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , Yoli (ČR)Originální název:
Losing Hope, 2013
Stejně silný a úžasný příběh jako kniha Bez naděje. Četla se sama a i Holderův pohled byl propracovaný.
Krásná a napínavá knížka.... ke konci jsem brečela jako malý dítě.. Les mě dostala.. Fakt super :))
Po všech těch detektivkách a thrillerech beru YA knihy jako oddech. Bez naděje se mi líbilo a tahle kniha si minimálně udržuje kvalitu. Holderův pohled mi přišel i bližší, bavilo mě jeho vtipkování s kámošem Danielem a s Breckinem. Pokud se vám líbilo Bez naděje, tak je to must read.
Opravdu netuším,jestli bych dokázala určit,který díl byl lepší.
Četlo se mi úžasně i když jsem v podstatě příběh znala.Milovala jsem ty dopisy co psal Holder Les,ale brečela jsem jak želva u dopisu,co psala Les jemu.Naprosto božíí!Musíte si přečíst!
Tento druhý díl také vřele doporučuji. Bylo to úžasné, číst jak celou věc vnímal Holder. Na rozdíl od prvního díl (tam jsem byla jen šokovaná a smutná) jsem si tady i poplakala (konkrétně u dopisu, co píše Les Holderovi). Báječné... 5* DOPORUČUJI!!!
Hrozně moc jsem se na pokračování těšila - a dostala jsem vše co jsem chtěla :o) vysvětlení příběhu Les a Deana a ještě úžasný konec! Jen ty pasáže co jsem znala jsem už tak nehltala , ale to je můj problém...já jsem spokojená!
Kdo by měl zájem, tak existuje fanpage Colleen Hoover.
Je to dobrá a čtivá kniha, to ano. Ale jak jsem četla bez dechu knihu Bez naděje, tak u této jsem trochu rozpačitá, všechny hovory mezi hlavními hrdiny jsou z knihy předešlé (což je minimálně třetina knihy, možná víc). Je to jak když vezme předchozí knihu a trochu upraví.
Tahle autorka je neskutečná. Tohle je už čtvrtá kniha, co jsem od ní četla a každá z nich mě totálně dostala. Nečekala jsem nic zvláštního, když se jedná o příběh, který už znám z předchozí knihy, ale opak je pravdou. Nešlo jí odložit dokud jsem nebyla na poslední stránce. :-) A dopisy, které psal Holder svojí sestře to bylo úžasný. Rozhodně moje další oblíbená kniha, kterou můžu jen doporučit. :-)
Nečetla jsem už s tak moc zpocenými dlaněmi a zatajeným dechem, jako Hopeless, protože jsem věděla, jak kniha dopadne, o to víc jsem si ale znovu vychutnala své oblíbené části.
Je zajímavé vidět celý příběh i z Deanova pohledu, opět oceňuji bezchybné vyjádření pocitů všech zúčastněných.
Nemůžu jinak, než opět co nejvřeleji doporučit! ;) Chytne a nepustí dokud nedočtete až do posledního písmenka!
přátelství láska smrt rodina tajemství romantika pro dospívající mládež (young adult) vyrovnání se s minulostíAutorovy další knížky
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
Moc jsem se těšila na pokračování "Bez naděje" a kniha nezklamala.Všechna chvála tady již byla napsána, musím jen souhlasit. Všechno dobře dopadlo, ale já jsem smutná......že už jí mám přečtenou.....a je konec.