Bohyně
Josephine Angelini
Helen omylem otevřela brány antickým bohům, kteří byli dlouhá tisíciletí věznění na Olympu, a nyní se snaží najít způsob, jak je znovu uvěznit. Jinak riskuje válku a obrovský chaos. Helen už ale naštěstí není pouhým Následníkem. Získala nepředstavitelnou sílu, a tak se může pokusit čelit Diovi a jeho skupině bohů. Čím silnější ale je, tím větší strach z ní mají její přátelé, kteří nevědí, jestli se jí bát, nebo ji uctívat. Orákulum věští, že někde mezi nimi se ukrývá děsivý Tyran… a podle proroctví se zdá, že jde o Oriona. A k tomu všemu se Helen stále nerozhodla, jestli chce být s Lucasem, nebo Orionem. Válka se rychle blíží a Helen bude muset udělat děsivé rozhodnutí, aby změnila osud, který byl napsaný ve hvězdách. Zvládne Helen svou sílu a dokáže se postavit bohům? Zvítězí láska nad předepsaným osudem?... celý text
Knizka je naprosto uzasna (jeste ctu ale sem uz na konci :D) . Je to neuveritelne napinavy. Doufam ze bude s lukasem a jenom tak ho neodhodí..... Jeste lepsi nez prvni 2 dili. Tohle si proste prectete!!!!!!! :D
Skvělý závěrečný díl série, jejíž hrdiny opouštím s těžkým srdcem, nejraději bych hned četla dál. Byl tedy ještě o poznání akčnější , než jsem čekala. Propracovaný, napínavý tak, že jsem ho dočítala prakticky ráno:). Rozhodně sérii řadím mezi mé zamilované a mnohokrát se k ní vrátím. Doporučuji!
Pěkné zakončení celé série. Konec jsem sice čekala trochu jiný, taky by nebylo na škodu trochu víc akce, celou sérii ale hodnotím pozitivně.
To bylo napínavé, musela jsem číst do jedné do rána. Pěkný příběh celé trilogie, doporučuju všem fanouškům tohoto žánru. Občas jsem se trošku ztrácela v tom, kdo je čí syn, neteř, strýc, dědic, potomek atd., ale dá se to zvládnout :))
Bohyně je povedeným zakončením celé série. Žádné otázky nezůstanou nezodpovězeny, každá z postav dostane to, co si zaslouží a dokonce i ten milostný trojúhelník se rozlouskne. Ale kdo s kým nalezne svůj šťastný konec a kde, na to už si budete muset přijít sami.