Kráska
Julie Garwood
Buchanan-Renard (FBI) série
Lyra Prescottová, študentka filmového umenia z Los Angeles, sa pred koncom štúdia zamýšľa nad svojou budúcnosťou. Jej rozhodnutie ovplyvňujú dvaja prehnane starostliví bratia, spoločenskou kariérou posadnutí rodičia a excentrická, zato milovaná stará mama. Lyra sa vrhne do práce na záverečnom školskom projekte: dokumentárnom filme o spustošení kedysi krásneho parku. Netuší, že jej život sa čoskoro od základu zmení. Hrou osudu sa Lyra stane svedkyňou zločinu. Sled záhadných a zradných udalostí ju presvedčí, že sa ocitla v pasci temného scenára s násilným koncom. Vystrašená sa obráti na svoju najlepšiu priateľku Sidney Buchananovú a na scéne sa zjaví nebojácny, diabolsky príťažlivý agent FBI Sam Kincaid. Ako sa slučka intríg sťahuje, vášeň medzi Lyrou a Samom nadobúda nebezpečné rozmery. Obaja sa citom spočiatku bránia – Sam z úcty k mŕtvej manželke, Lyra pre svoju slobodomyseľnú povahu a túžbu po kariére. Smrteľné nebezpečenstvo však je čoraz bližšie!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Ikar (ČR)Originální název:
Sizzle, 2009
Pěkná kniha. Sice je předvídatelná, že se zamiluje do svého ochránce, ale to neubírá nic na kráse knihy. Čte se pěkně, nechybí napětí.
Začínám být tak trochu "přeromantizovaná".
Asi budu muset sérii prokládat jinými žánry. Přesto se tak hezky čte, že se někdo objeví mezi dveřmi a hned je jasné, že je to ten jediný a pravý, případně jediná a pravá i když mužští hrdinové oblíbené autorky mají za sebou většinou mnohá milostná dobrodružství.
Ale "se žádnou z předchozích to takové nebylo" a žádná jiná poté už určitě nebude :o)
A v tomto duchu se nese i tato kniha. Ústřední dvojice velmi sympatická a packal záporák je rozhodně originálním bonusem.
Výborné čtení pro chvíle odpočinku - jako vždy.
Příběh Sama a Lyry s vložkou "profesionálního" vraha Mila...fakt jsem se nasmála. Příště to nebudu číst v metru :o)
První kniha, kterou jsem od této autorky četla a opravdu mě bavila. Skvělá zápletka, až do konce jsem netušila, jak to dopadne. Romantika nebyla přehnaná, vše působilo tak nějak opravdově. A při popisu Sama pracovala moje představivost na plné obrátky...
Vtipná,romantická a nějaká ta zápletka k tomu. Plný počet hvězdiček,protože jsem se bavila a romantický příběh hl.hrdinů byl hezky napsaný (jako vždy). Ale už to není to co před tím, je to víc romantika. Jo a co mi vadilo, na konci říká Sam Lyře ,,děvenko". Ono to hezké a hojně v knihách o skotech používané pojmenování DĚVČE se tu změnilo v něco co mi nesedělo.
Opět mě autorka nezklamala. Akční, romantický a vtipný příběh. Záporák a nešika Milo byl k smíchu i pláči - super. Doporučuji.
Zatím vše,co jsem od této autorky četla,se mi líbilo. Nechyběla láska,trošku napětí,trochu erotična a humor.
Na počátku jsem se nemohla začíst, ale od jejich setkání nemám jedinou výtku. Četla se sama. Sympatická ústřední dvojka, zajímavá zápletka. Moc příjemná oddychovka!
Vtipné, svižné,úžasně čtivé......Jako od této autorky v podstatě většina knih. Lyru si nešlo neoblíbit a o Samovi raději ani nemluvím... :-) Ke konci jsem měla pocit, že je to lehce předvídatelné, ale k mému překvapení jsem se spletla... Nicméně je mi záhadou, proč se kniha jmenuje SYKOT.
Půjčila jsem si to jako detektivku, ale byla to spíš červená knihovna. Milo to zachránil proto tři hvězdy.
Veľmi pekná kniha, Milo bol úžasný, toľko som sa nasmiala, profesionál ako má byť :-) . Prekvapilo ma kto za tým všetkým bol. Doporučujem.
Moc pěkné. Přečteno jedním dechem. Akce od začátku do konce a romantika taky nechybí :) Doporučuju
nojo Garwood co čekat...samozřejmě to nejlepší. Kniha je pěkná,čte se jedním dechem,romantický příběh Lyry a Sama s detektivní zápletkou.Co mě potěšilo že J.G.píše příběhy jakoby pokrevně navazující.Pěkný román o pra,pra pra...dědovi Sama,Aleca Kincaida se dočtete v knize Nevěsta.A ted musím podotknout ještě jednoho hrdinu rádoby zabijáka Mila, ten byl úžasnej u něho jsem se nasmála jak mu vše s jeho nešikovností procházelo.
Julie Garwood nikdy nezklame :-). Každá její další kniha je plná akce a přitažlivých mužských hrdinů. I když je čtenáři jasné, kdo je padouch a kdo hrdina, přečte knihu jedním dechem, protože je skvěle napsaná. Nejvíc mě tady bavil záporák jménem Milo, který byl tak úžasně nešikovný, až to bralo dech.
2007 | Nevěsta |
2012 | Ideální muž |
2001 | Láska a čest |
2002 | Nebezpečná hra |
2009 | Králova milenka |
Dil se od jinych z teto serie vubec nelisi, takze dostanete presne to, nac cekate.
Mne osobne se ale libil Milo :-D Ten byl moc hezky napsany ;-)