Buď ťažký frajer
Jen Sincero
Buď ťažký frajer je motivačná kniha pre všetkých, čo chcú zúfalo zlepšiť svoj vlastný život, no nechcú pritom prísť o rozum. Vo sviežej a zábavnej príručke vám úspešná koučka a autorka bestsellerov Jen Sincerová ponúka 27 kapitol plných nesmierne inšpiratívnych príbehov, múdrych rád a jednoduchých cvičení.
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2016 , Ikar (SK)Originální název:
You Are a Badass: How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life, 2013
Ok, tak tohle byla kniha opravdu na houby. Stačí přečíst úvod a názvy kapitol a znáte vše, co jste potřebovali vědět.
Úžasná motivující kniha. Přečetla jsem už spoustu různých motivačních knih, ale tahle mi připadá jedna z nejlepších. Psaná velmi čtivým stylem, nechybí humor, vše je jednoduše srozumitelné a s každým dalším řádkem získává čtenář pocit, že to všechno dokáže. Chtělo by do ní nahlédnout vždycky, když se člověk necítí dobře, když věci nejdou tak, jak by chtěl. Z celé knihy čiší optimismus a skutečná radost ze života.
Na knihu jsem narazila náhodou a byť je toto téma dost populární, velmi mile mě překvapila. Je totiž psaná zábavně a je plná inspirace.
tak tohle je naprosto absolutní pecka! takhle inspirativní, vtipnou, milou, upřímnou, no prostě boží knihu jsem ještě nečetla! autorka mi neotevřela jen oči, ale i mysl, srdce, rozum a vlastně celý vesmír 8) děkuji!
2018 | Jsi prostě borec: Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít |
2020 | Jsi fakt borec - umíš vydělat prachy |
Nejen, že jsem si prima početla, nad mnoha věcmi se zamyslela, ale současně jsem se i ohromně pobavila . Je jasné, že cílovou skupinou téhle knihy nebudou žádní zaprdění morousové, kteří berou sebe i svět okolo příliš vážně, ze všeho se hroutí a nedovedou si udržet nadhled, ale pokud ve vás je aspoň trochu smyslu pro humor a hravosti, tak kniha je pro vás ideální. Dovolme si mít v životě některé věci (je jasné, že to nejde u všeho) u pr...ele. Náramně nám to usnadní a ulehčí život.