Budeš ma milovať
Johanna Lindsey
Jeden súboj by sa dal považovať za vec cti, ale tri súboje, to je už pokus o vraždu! Syn grófa z Tamdonu Róbert Whitworth a lord Dominik Wolfe si idú po krku, ale ich nekonečné zvady a šarvátky princa regenta už unavujú. Preto im prikáže, aby zanechali spory a spojili svoje rodiny manželstvom. Ten, ktorý sa nepodrobí jeho príkazu, príde o pozemky aj o titul. Keďže už nemajú možnosť pripraviť sa navzájom o život v súboji, Withworth dúfa, že svojho súpera zbaví aspoň majetku. Ak pošle svoju mladšiu sestru Brooke na jeho panstvo ako budúcu nevestu, Dominik Wolfe určite odmietne vziať si ju, a tak príde o všetko. Lenže Brooke má celkom iné plány. Je silná, dôvtipná a nebojácna a vydaj za tajomného šľachtica pre ňu predstavuje jedinú možnosť úniku od nemilujúcej rodiny.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Ikar (SK)Originální název:
Make Me Love You, 2016
![ketvin ketvin](https://www.databazeknih.cz/img/users/59_/59416/m_59416-sDU.jpg?v=1491336244)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Úžasně vykreslené hlavní postavy - Dominik prostě chytí za srdce a Brooke byla skvěle svá a přirozená. Příběh mírně předvídatelný, ale hezky napsaný. Škoda že autorka některých situací lépe nevyužila, mohlo to být napínavější. I tak ale krásný románek :)
![Eeli Eeli](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/143436/m_143436-2GS.jpg?v=1476386402)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Vkusná červená knihovna. Místy přeslazený příběh s dějem typickým pro tento druh literatury, ale jinak příjemná oddechovka.
![Ajwy Ajwy](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/11175/m_ajwy.jpg?v=1725019349)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Trochu mi v knize chybělo více z pohledu Dominika. Jinak velmi příjemné čtení. Vlk je prostě vlk.
![LilianaFalcon LilianaFalcon](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
To bylo opravdu povedene po vsech strankach. Ale abych popsala, co se mi na tom vsem tak libilo, musela bych strasne moc spoilerovat a to se mi nechce.
Hlavni hrdinove byli proste svezi, bojovali proti svym vlastnim predsudkum i predsudkum toho druheho. Vyrovnavali se s neblahymi okolnostmi, ale co me nejvic potesilo byl prekvapivy zaver.
![Evaho73 Evaho73](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/171441/m_171441-NU6.jpg?v=1525849582)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Krásna historická romanca, ktorú vrámci svojho žánru hodnotím 5*. Príbeh so zaujímavou zápletkou mal svoj spád, humor, sympatických hlavných predstaviteľov a neboli tam hluché miesta. Odporúčam !!!
![Ivusak7 Ivusak7](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/172198/m_172198-6Yp.jpg?v=1496895296)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další ze skvělých knih od této autorky. Výborný s román krásným romantickým dějem. Ke knize se jistě vrátím.
![Adelin239 Adelin239](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/187605/m_adelin239-PHT.jpg?v=1577179723)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Naprostá nádhera! Tahle kniha mě jak bavila, tak i dojímala. Některé části byly opravdu vtipné, takže jsem smích neudržela :-D
Děj byl zajímavý a už vůbec ne nudný. Podobný historický román jsem prozatím nečetla, takže se k této spisovatelce určitě vrátím. Už teď se těším na další její knihy :-)
![alzbeta4340 alzbeta4340](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/121272/m_alzbeta4340-4MR.jpg?v=1540886438)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Krásná historická romance. Určitě bych jí mohla zařadit mezi top knihy svého žánru. Zábavné, čtivé a romantické čtení s mírně překvapivým koncem.
![jaja10 jaja10](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Musím napsat, že jsem měla problém se od knížky odtrhnout. Jsem z ní nadšená,miluji knížky od J.L. a do této bych se klidně hned pustila znovu. Doufám, že z toho bude série a dočtu se i o dalších hrdinech knihy.
1999 | ![]() |
2012 | ![]() |
2001 | ![]() |
Určitě hezký příběh a velmi pěkná kniha, která svůj účel rozhodně splňuje. Oddechové, romantické, milé. Ale jak už se tady psalo, chybělo trochu víc z pohledu Dominika. Ze začátku jsem si nebyla úplně jistá, co si o něm myslet. I tak moc pěkná harlekýnka. Dala bych 4,5* a doporučuji.