Celá v bílém
Alafair Burke , Mary Higgins Clark
Amanda, nevěsta z bohaté rodiny, zmizí a její tělo není k nalezení. Po letech se případu ujme Laurie Moranová, moderátorka televizního pořadu, v němž se řeší dávné zločiny. Motiv odstranit Amandu měla tenkrát řada svatebčanů, ale především ženich by Amandinou smrtí značně získal. Ovšem ani objevení Amandiny mrtvoly nepřinese tolik potřebné rozuzlení.... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2016 , AlpressOriginální název:
All Dressed in White, 2015
Zajímavý námět, ale místy zmatené, překombinované. Moje oblíbená autorka má určitě lepší knihy. V této se dost často opakuje. Když u několikátého podezřelého po několikáté zapadly dílky skládačky přesně do sebe, působilo to až trochu směšně. Přesto se příběh dobře četl a měl spád.
Příběh Vás udržuje v napětí, paní spisovatelka nezklamala :-) ... Určitě doporučuji !!!
Zase jedna z těch lepších knih od této oblíbené autorky. Moc dobře se čte, má spád a opravdu se těžko odhaduje kdo by mohl byt vrah. Určitě doporučuji.
Amanda na své svatbě zmizí a její tělo se nenašlo. Po letech začíná po příčinách pátrat televizní moderátorka a provede rekonstrukci svatby. Kdo měl motiv odstranit Amandu? Kdo jejím zmizením nejvíce získal? Najde se Amandino tělo nebo se Amanda někde ukrývá?
Skvělý příběh , velice poutavý , celou dobu napínavý a úžasně čtivý . Knížka nemá hluchá místa , čte se jedním dechem od úplného začátku až do konce! Autorka patří mezi moje oblíbené a opět mě nezkalmala! Tuto knížku velmi doporučuji.
Příjemná detektivní četba, děj má spád díky krátkým kapitolám, takže se čtenář ani chvíli nenudí, překvapivý závěr - vše, na co jsem u autorky zvyklá.
Slušná standartní detektivka - starší nevyřešený případ, relativně malá uzavřená skupina podezřelých, z nichž několik má docela dobrý motiv ke zločinu, luxusní prostředí ... a také několik nových skutečností, které se objevují až při obnoveném pátrání. Trochu mě překvapila ochota zainteresovaných osob nechat se zpovídat před kamerou o citlivých osobních věcech, na můj vkus si to autorka trochu moc ulehčila. Ale budiž. Co mi ale moc nesedělo, to byl závěr, respektive řešení, které v podstatě postavilo na hlavu všechno předchozí pátrání - jistěže překvapivá řešení detektivních příběhů či thrillerů jsou obvyklé a čtenáři žádané, ale tady mi to přišlo trochu násilné. Měla jsem pocit, že se do toho autorka už zamotala a chtěla najít přijatelné a uvěřitelné východisko. No, a metabolismus ketaminu ? ... hm, nevím, jestli by to mohlo být tak jednoduché.
Četlo se to dobře. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo je vrah. Konec mě ale zklamal. Jak motivem vraždy, tak celkovým ukončením knihy.