Cena krve

Cena krve
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360243/bmid_cena-krve-7Ne-360243.jpg 4 360 360

Gene Hawkins přichází do styku se zločinem dnes a denně, strach ovšem nemá. Od chvíle, kdy ztratil milovanou ženu, pro něj život pozbyl smyslu a smrti se vyhýbá vlastně jen proto, aby dostál profesním povinnostem. Zčásti i proto, aby unikl depresím, je pověřen novým vyšetřováním – americkému příteli jeho nadřízeného beze stopy zmizel už druhý vzácný plemeník. Z hledání koně, které zpočátku vypadalo spíše jako mimořádná dovolená v USA, se velmi rychle stane případ, který vyžaduje plné nasazení – a při němž Gene poznává cenu života.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Knižní klub

Blood Sport, 1967

Jara 56
09.03.2016 4 z 5

Pěkně napsané i když mě překvapily deprese hlavního hrdiny (u Francisových hrdinů věc ne zrovna častá).

Rup
09.10.2015 5 z 5

Je vidět, že se autor vyzná v koních i lidech. Jako vždy výborně napsané.

DenisePartridge
23.12.2014 4 z 5

Ze začátku mě sice kniha moc nechytla, ale jakmile hlavní hrdina odletěl do Států, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

studentice
08.07.2014 4 z 5

Pro me trochu netypicka francisovka, protoze vyzneni pro me bylo spise pesimisticke, ale tak to v zivote chodi... S hlavnim hrdinou jsem se opet ztotoznila a knizka me nepustila do posledni stranky.

kattyV
11.03.2013 4 z 5

Kniha, ve které hlavní hrdina bojuje nejen s nepřítelem, ale také sám se sebou.

kocour_mikeš
02.07.2012 3 z 5

Moje první dospělácká kniha, četl jsem ji v 5-té třídě a moc se mi líbila, zanedlouho jsem přečetl všechny Francisovky co jsme měli doma a stal se ze mne sběratel tohoto autora.

vitavita
06.03.2012 3 z 5

Kniha má spád a do konce napětí nechybí.