Černá smečka
František Kotleta (p)
Tobiášův řád série
1. díl >
Když je vaše matka démonská rajda, kariéra lovce démonů, potírače všech temných sil a jiného nepřirozeného blivajzu nebývá první profesní volbou. Své o tom ví Filip Aksamit, který poznal skutečnou válku s démony a nebojí se říci, že je ve svém oboru profesionál. A nyní je povolán zpět do Prahy. Je čas připravit se na lov, který naposledy proběhl za druhé světové války. Ale zdá se, že pravidla se budou měnit v průběhu hry. František Kotleta se vrací ke svým kořenům. Vydejte se na zběsilou jízdu plnou démonů, drsných hlášek, sexu a nekončící akce.... celý text
Starej dobrej řezník z Bruntálu. Z počátku se zdá, že Franta chce přesvědčit nejen své čtenáře, ale i sám sebe, že je zpět. Kadence hlášek, nadávek a pr*ání je v podstatě od začátku až do konce.
Je to akční, je to vtipný, je to rychlý a je to pekelné. Dalo by se z toho vytřískat pořádné mysteriózní dílo, kdyby text nepřekypoval vtípky, narážkami, sexem a jinými šílenostmi, ale i tak jsem si knížku velmi užil!
Rozhodně 5/5!
Démonický příběh, který mě zaujal přece jen méně než jiné knihy od pana Kyši. Nicméně za přečtení to stojí a dávám tři a půl bodu.
Tak tohle byla jízda. Jen přečtení této knihy je zárukou, že do nebe jen tak nepůjdu .
A jedna hláška ze života: ``Hlavně si ho nehoň a neprď.`` Taky přeji hezké sny.
(SPOILER) Tak to byla zase jízda. Samozřejmě jsem zase od čtvrtky knihy nemohl přestat číst, tak jsem to v 4 ráno dočetl. Díky Kotleto dnes budu nepoužitelný. Kniha super více než jsem čekal. Nevím jestli je to náhoda, ale znám penzion u Mladé Boleslavi, který odpovídá částečně popisu. ( p.s.Kotleta je zvrhlík)
erotika česká literatura pornografie násilí vulgarismy, nadávky české romány fantasy rományAutorovy další knížky
2016 | Spad |
2014 | Příliš dlouhá swingers party |
2010 | Hustej nářez |
2017 | Poločas rozpadu |
2020 | Operace Thümmel |
"Existuje taková věc, víte..."
"Ano?"
"Říká se jí návštěvní hodiny.Tohle je nemocnice, ne cirkus. "
"Samozřejmě, že to není cirkus, to bych si musel koupit vstupenku a nemáte tu lvy, jenom slona."