Bezcitně
Elsie Silver
Chestnut Springs série
< 2. díl
Když Willa začne dělat chůvu synkovi nabručeného svobodného otce, předpokládá, že vše půjde poměrně hladce. Jenže Cade Eaton je pohledný rančer se širokými rameny, mozolnatýma rukama a pěkně nemravnou pusou. A to je pro děvče z města jako kryptonit. I přes třináctiletý věkový rozdíl se jedné noci už vzájemné přitažlivosti nedokážou ubránit. A jak Cadeova nepřístupná maska pomalu opadá, Willa si uvědomuje, že se skutečně zamilovala. Ve smlouvě je možná napsáno, že za dva měsíce vše skončí. Ale Willino srdce jasně říká, že tohle je navždy.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2025 , Ikar (CZ)Originální název:
Heartless, 2022

Mám tuhle sérii moc ráda. První díl byl skvělý, druhý mu šlape na paty. Chemie mezi hlavními hrdiny je skvěle zachycená, ale trošku mi chybělo více rodea (tzn. originálního prostředí). Jinak mě příběh ale bavil!

Úžasný!! Miluji to prostředí. Druhý díl se mi líbil ještě víc, než první, a už teď se nemůžu dočkat dalšího pokračování.

Druhý díl ze série a opět skvělý. Řekla bych, že se mi líbil o trochu více než první. Tak doufám, že na další díl nebudeme čekat dlouho.

Tohle byla moje první přečtená kniha od autorky a rozhodně ne poslední!
Příběh Cadea, 38 letého rančera a 25 leté Will jsem si hned zamilovala.
Willa začne pracovat jako chůva Cadeova syna Luka. Ze začátku jsou s Cadem docela na nože, ale začnou se poznávat a sbližovat a je jasné, kam příběh směřuje.
Nicméně je to docela i vtipná kniha, několikrát jsem se od srdce zasmála.
Cade je ze začátku zamračený bručoun, než mu Willa otevře srdce a on pochopí, že může důvěřovat zase nějaké ženě.
Na knize mě bavilo i to, že tam vystupuje ne málo postav, vlastně celá Cadeova rodina a rozhodně si ráda přečtu další knihy autorky.
5/5

Opět nemám co vytknout, na pokračování série jsem se strašně moc těšila a stálo to za to. Tentokrát zde máme nejstaršího bratra, svobodného otce - Cadea (38). A potom Summer (25) - nejlepší Willy kamarádku, barmanku, dceru slavného otce. Tropy: chůva, svobodný otec, age gap a od nenávisti k lásce (jen lehce). Tohle mělo vše, co mám ráda a vtip Elsie Silver miluju. Asi ani nemusím psát, jak moc se těším na další díl a to na Jaspera a Sloane.

Tomuhle bych dala bambilion hvězdiček, kdyby to šlo. Skvělý od začátku do konce. Cade a Willa jsou úžasní, ale nejskvělejší je malej Luk.
Ještě mě nikdy nic nedojalo tak jako on v poslední kapitole.
Dejte si to, a pak budete chtít odletět někam na ranch :D a na koni jet se svým kovbojem do západu slunce :D

Ja to věděla, opět parádní čtení od začátku dokonce.
Ach ty děti :D
"taky tě miluju i když si myslím,že ses počurala" :D
Uz od prvního dílu jsem tušila ze tahle série bude moje srdcovka.
Tak šup šup s dalšími díly, potřebuju kovboje :)
I když vlastně další dil by měl být o Jasperovi,ale i tak se moc tesim.
Tak jestli mě někde nadchla chemie mezi postavami, tak to bylo tady. Ta energie, jiskření. To jejich pošťuchování, bylo jako hra kočky s myší, kdy bylo jasné jak to dopadne.
A moc jim to přeju, protože příběh měl úžasnou dynamiku. Než jsem se nadála byla jsem v půlce knihy. Takže čtivost to rozhodně má. A tempo rychlé.
Než jsem se nadechla byla jsem nadšením ke konci knihy, tak to letí.
Mrzutý bručounský taťka je fakt dost dobrá pozice na charakter postavy, na které se dá psát skvělý příběh.