Chytrá žena pro manžela přes plot skočí
Alena Jakoubková
Statut svobodné matky s dvojčaty sice Klára nebere nijak dramaticky, ale přece jen by se ráda vdala, měla manžela a úplnou rodinu. Když potká Přemysla, přeskočí jiskra a vzplane láska jako hrom. Klára nedbá na námitky rodičů ani kamarádek a hrne se poslepu do manželství. Rozčarování na sebe nedá dlouho čekat. Přemysl je sice hodný, ale extrémně šetrný - na což Klára od rodičů není zvyklá - a navíc je to nenapravitelný workoholik, který, když se zabere do práce, ztrácí pojem o čase. Klára to řeší jednoduše - lže o ceně potravin i bot a Přemkovy pokyny ohledně rodinného rozpočtu hází za hlavu. S touhle strategií ale dlouho nevydrží. Aby si udržela manželství, bude muset vymyslet něco mnohem důmyslnějšího...... celý text
Měla bych být asi ztrápená osudem hlavní hrdinky, když lásku vlastně "zatím" nenašla, ale pro mne to byl dokonalý a úsměvný příběh a čím víc kniha pokračovala, tím víc mne bavila až jsem se nad tím vším musela usmívat.
Nehledě na to, že když jsem si četla v posteli večer, trpěla jsem jako zvíře. A stejně tak i manžel, kterému jsem předčítala pasáže o všech těch laskominách, které při každé příležitosti i nepříležitosti ženské osazenstvo připravovalo, vařilo, peklo a konzumovalo.
Pěkné, lehké, úsměvné. :-)
Kniha se mi hodně líbila, navíc ozvláštněná recepty, což mě potěšilo. Taková letní oddechovka, ovšem donutí čtenáře se trochu zamyslet. :) Co mi malinko vadilo, bylo chování Přemysla, a naivita Kláry.
Příjemná oddychovka, která vás nenechá chladnou :-) Ať už se rozvášníte nad čímkoliv, prostě se rozvášníte. To nezastavíte. :-) Více píšu v recenzi v záložkách, když budete mít chuť. :-)
Super letní oddechovka. Na odreagování určitě super. Nicméně přemýšlet mě kniha donutila taky :-) takže, když to shrneme, tak doporučuju :-)
Je mladá a hezká.. Ale nemá štěstí v lásce. Zamiluje se až v době, kdy žije jako svobodná matka s dvěma malými dětmi - dvojčaty. Ale! Muž, kterého miluje, je manipulátor. Připadá mi to podobně nebezpečné jako domácí násilí. A navíc nic není vidět. Všechno působí navenek normálně. Vlastně se nic neděje. Ale manipulátor tiše a soustavně působí. A ten druhý pořád a pořád nechce uvěřit. Kniha se četla velmi dobře, vyprávění mělo spád a já stále jsem čekala, jak to dopadne...
Zase jedna dobrá, nenáročná oddechovka. Autorku jsem objevila nedávno, a protože jsem se její první přečtenou knihou prosmála do závěru, vybrala jsem v knihovně, co tam od A. Jakoubkové měli, a teď si touto četbou prokládám smutnější knihy. A vůbec to není špatné !
Někdo neví co chce hodný muž ji nelákal,ale ženatý ano.Dobré čtení spousta vtipných pasáží.
Docela dobře se to četlo, ale zas tak nadšená jsem nebyla, hrdinka tak do pohádky, nebo žiju v jiném světě?
Každá kniha napsaná paní Alenou Jakoubkovou se čte velmi dobře, protože je o problémech, které známe, jsou kolem nás a máme radost, že v "tom" nejsme sami. I tato knížka je na jeden maximálně 2 zátahy - víckrát odejít se od ní nedá.
2009 | Dopadlo to špatně...vzali se |
2011 | Chytrá žena pro manžela přes plot skočí |
2011 | Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění |
2012 | Manžel, který štěká, taky kouše |
2010 | Všude manžel o dvou kůrkách |
Příběh naivní Kláry , která je svobodnou matkou dvojčat a hledá svého prince ,ovšem při hledání myslí jen na sebe .Potká sice v životě dva muže, kteří mají rádi ji i její holčičky ,ale samozřejmě vybírá po svém a ve své zamilovanosti šlápne vedle .Kniha se četla velmi dobře je zábavná ,ale přesto smutná a musí se člověk pozastavit nad Klářinou blbostí. Nakonec je za tento osudný výběr potrestána a opět čeká dvojčátka.