Čierne klamstvá
Alessandra Torre
Dráždivý erotický príbeh! Miliardár Brant vystriedal stovky žien, milenky si uňho doslova podávali kľučku. Žiadnu však nikdy nemiloval, až Layanu, krásku s miliónmi na konte. Vášnivé stretnutia plné pikantného sexu postupne prerastú do lásky a čoskoro Layanu prekvapí ponuka na sobáš. Hoci Branta ľúbi a v myšlienkach už neraz plánovala ich spoločnú budúcnosť, ponuku odmietne. Dôvodom je Lee, presný opak uhladeného boháča. Lee nestojí o nežnosti, je drsný, bezohľadný a v posteli dokáže divy. Layana miluje dvoch mužov, spáva s dvoma mužmi, no ak si myslíte, že ste podobný príbeh čítali, mýlite sa. Ani zďaleka v ňom nejde o neveru.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , Ikar (SK)Originální název:
Black Lies, 2015
Musím říct, že ze začátku jsem knihu číst nechtěla, měla jsem pocit, že se bude jednat o podobný styl 50 odstínů, ale.... potom přišel jakýsi zlom a mě to začalo bavit. Když jsem zjistila, jak se věci mají, začalo mi to dávat smysl.
Nemám ráda knihy se spoustou sexu...nicméně zápletka byla opravdu zajímavá a toho si velmi cením. Nedávno jsem viděla zajímavý film na téma této poruchy a musím říct, že bych asi nezvládla být s někým takovým v kontaktu. Musí to být dost náročné.
S ubráním erotických pasáží by asi přibylo víc hvězd, ale bohužel...
Zápletku odhalíte poměrně snadno někdy začátkem poslední třetiny knihy. A to je docela brzo, protože pak už vás to prostě nebaví, protože je vše vyzrazeno a vy nemáte motivaci knihu dočíst. Já už ke konci přeskakovala. První část knihy byla zase dost nudná. Takže vás ve finále baví tak necelá třetina a to je zoufale málo. A erotické scény? Mám už v tomto žánru načteno dost a tohle byl trapas.
IG: @hanybooks
Tuhle knihu mi v knihovně vybrala dcera (2 roky), vzala jsem si ji, jen abych jí udělala radost, a byl to opravdu velký přehmat. Už od první kapitoly jsem věděla, že to pro mě budou muka, ale nikdy neodkládám knihu nedočtenou. Přečíst něco takového mi trvalo opravdu hodně dlouho, ale naštěstí to zachránila poslední část, kterou jsem už "zhltla" během jednoho dne - bylo to to jediné, co na té knize stojí za nějakou hvězdičku...
Pořád jsem se nemohla začíst. Hlavní hrdinka mi neseděla. Četla jsem dál hlavně kvůli Tajemství. Ale po jeho odhalení jsem se už nedokázala od knížky odtrhnout. Počet hvězd je hl. za tuhle část.
Tak tohle jsem nečekala. Za mě naprosto úžasný příběh, který měl takovou hloubku, že z toho snad týden nebudu spát. Jsem ráda, za šťastný konec!
První jsem si myslela, že to bude docela bobost, jelikož jsem ničemu nerozumněla a Layana mi vážně neseděla. Postupem času jsem začala přemýšlet nad zápletkou. Zvážila jsem Bipolární poruchu, se kterou jsem se už v knihách setkala, ale chování postav tomu vůbec nenasvědčovalo. S novou a novou kapitolou jsem byla více zmatená. Při odhalení Tajemství, všechno nabralo jiný spád a já konečně pochopila. Nepřijde mo, že by kniha nebyla propracovaná, nebo nedotažená. Já si čtení užila na 100% a zase se něco nového přiučila.
Zajímavý příběh. Kniha se mi líbíla. Je velice čtivě napsaná a dobře se čte. Jsem zvědám, jestli bude další pokračování. Konce tomu napovídal.
Vcelku zajímavý nápad s Leem a Bryantem,ale podle mě dost nevyužitý potenciál.Bylo tam hodně okatých nesrovnalostí,které nechci vypisovat,ať nespoileruji.Všechny čtyři hlavní postavy mohly být vypsané víc do hloubky,někdy zbytečně useknutý děj.Ale jinak byla kniha čtivá a zajímavá.
Knížka se mi nelíbila. Měla jsem jiné očekávání podle anotace. Dobrý nápad autorky, ale pro mě špatně a nezajímavě podaný.
Knížka se mi líbila. Čekala jsem trochu něco jiného, ale právě to, jak byla k závěru jiná mě překvapilo. Kdyby byla delší, asi bych z ní už tak nadšená nebyla.
Líbil se mi její promyšlený příběh.
Musím říct, že ze začátku jsem uvažovala, že knihu odložím,ale pořád jsem si říkala,že je to jinak. Pak jsem kulila oči, jaké obrátky to nabralo... a už byl konec.Ten epilog nemá chybu, ale nečtěte ho dopředu. :-)
Jedná se o mé druhé setkání s autorkou, které je od "Hříchů z Hollywoodu" hodně jiné. Naštěstí nečtu předem komentáře, takže jsem vůbec netušila to, co se mi před polovinou knihy podařilo vydedukovat. Layana byla obdivuhodná, protože já bych to asi nezvládla. A nějak jsem se nemohla rozhodnout, zda jsem víc pro tým Brant nebo Lee. Co mě však překvapilo, byl epilog a informace ohledně Molly.
Jediné co mně přimělo dočíst tuto knihu je, že mi zavřeli knihovnu :D příběh byl takový nemastný, neslaný....už bych po ni znovu nesáhla.
Šokující, ale ne ve spojení s erotikou. Ta byla spíše průměrná. Ale je to jedna z mála knih v této kategorii, co měla i dobrý příběh.
Dlužno říci, že knihy čtu normálně tak, jak se má, tedy od začátku do konce. Nesnáším lži a podvody, takže jsem asi v polovině nevydržela, přečetla jsem si konec a pak znovu dočetla od té poloviny do konce. Byl to určitě dobrý příběh, dobře vystupňovaný a také vymykající se běžnému schématu těchto romantických příběhů. Určitě stojí za to ho přečíst, úžasný příběh. Moc se mi líbil a obdivuji odvahu Layany. Super
Tahle kniha mě velice mile překvapila. Přiznám se, že než jsem zjistila, jak je to s tou nevěrou, Layana mi nebyla vůbec sympatická. Teď ji obdivuji. Je to úžasný, poutavý a vyjímečný příběh plný nečekaných zvratů. Rozhodně jsem knihu nečetla naposledy. Takže za mě, mohu jen doporučit!!!!
sex americká literatura manipulace (psychologie) duševní poruchy, duševní nemoci milostný trojúhelník erotické romány
2015 | Černé lži |
2021 | Smlouva na lásku |
2020 | Hříchy Hollywoodu |
2020 | Ghostwriter |
2014 | Dívka z 6E |
Není to úplně šálek mé kávy. Knihu jsem dočetla, ale tuto spisovatelku už nebudu vyhledávat.