Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění
Alena Jakoubková
Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak. Vysní si tradiční rodinu, v níž ona bude skvělá hospodyňka a manžel ji bude zbožňovat. Nebude ale nakonec všechno jinak?
Tak tohle mi přišla slátanina na entou. Románkům se nevyhýbám, jako oddychovku je mám i ráda. Ale tohle bylo děsné. Dočetla jsem to jen díky tomu, že jsem stránky přeskakovala.
Príbeh tuctový- stokrát opísaná téma - premenená "Ošklivka Katka" na krásnu vílu. V príbehu chýbal humor, plač aj napätie, hlavná postava Agáta bola hlúpa ako trubka. Ale chápem, sú aj také ženy. V podstate som si v príbehu nenašla sympatickú postavu. Manžel notorický záletník, otec večne pod papučou, matka potvora, kamošky štetky. Text sa však číta veľmi dobre, vety sú volené hovorovou češtinou. Posledná tretina knihy - dej začína stagnovať, nastupujú nezmyselné opisy šiat - scény z filmu Pretty Woman - čo príbeh úplne zabilo a čitateľa unudilo, takže zo samotného príbehu (hoci na konci je prekvapenie) čitateľ už nemá absolútne nič. Príbeh na jedno prečítanie.
Chtěla jsem si přečíst něco lehkého, oddechového, co zvládnu za krátkou dobu a nebudu nad tím muset moc přemýšlet. Knížka tento účel naprosto splnila. Nic náročného, klasický příběh podváděné manželky, jen v některých částech mi přišly některé pasáže zbytečně popisné. Hodně se to podobalo jiné knize, kterou jsem od této autorky četla, tak doufám, že se nebude opakovat i v dalších knihách, které si od ní chci ještě přečíst.
Příjemná oddechová kniha ,návod ,jak zatočit s nevěrným manželem a proměnit se ze žáby na princeznu. I když smutné téma ,tak mě kniha pobavila, dobře se čte.
nevěra Francie milostné vztahy
2009 | Dopadlo to špatně...vzali se |
2011 | Chytrá žena pro manžela přes plot skočí |
2011 | Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění |
2012 | Manžel, který štěká, taky kouše |
2010 | Všude manžel o dvou kůrkách |
Odloženo a zatím nedočteno..a asi ani nedočtu.