Čo to bude?
Táňa Keleová-Vasilková
Čo to bude? Túto otázku kladie Jana svojim zákazníčkam deň čo deň. Pracuje v kaderníctve, jej dcéra Zorka v kozmetickom salóne. Žijú vo svete bez mužov, ich dni sú naplnené hrejivosťou, vzájomnou láskou a priateľstvom, snami, ktoré nie vždy vyslovujú nahlas. Po smrti Janinej sestry Márie si Jana k sebe nasťahuje švagra a malú Sáru, svoju milovanú neter. Život mamy a dcéry sa od základu mení... a ani jedna netuší, že to je len začiatok.... celý text
Příjemné oddechové čtení ze života. Ale ten závěr, ten u mě ubral hvězdičky. Když jsem četla jak je oběma špatně, bála jsem přesně tohoto konce. Mám ráda šťastné konce, ale co je moc, to je moc.
Kniha se šťastným koncem a překvapením na závěr! Líbila se mi, dobře se četla a když jsem doufala, že to tak bude, tak to tak opravdu bylo! :) Příjemné a oddechové počtení! :)
Jana má dospělou dceru a plně ji zaměstnává a naplňuje práce v kadeřnictví.
Jejím životem však otřese a zacloumá nečekaná smrt její o 10 let mladší sestry, péče o malou Sáru a také vážná nemoc její matky, která svůj vyměřený čas tráví už jenom v sanatoriu.
A také ji po dlouhých letech potká velká láska, ve kterou už ani nedoufala…
Jak to všechno půjde na prahu čtyřicítky skloubit dohromady?
Přijde období plné smutku a slz, ale také velkého štěstí a životního naplnění… Jak už to v životě bývá... Ti, kdo si oblíbili Táňu Keleovou-Vasilkovou, si jistě přijdou na své.
žena která si toho na sebe vezme více než dovede unést ale popere se s tim jak nejlépe muze , za mě velice dobré a čtivé .
Příjemná oddychovka se šťastným koncem, který jsem ale Janě přála, vždyť těžkých chvil zažila dost. Autorku mám ráda, píše čtivě o životě, vztazích a obyčejných lidech.
Je to 1.knížka od této autorky,co jsem přečetla,začátek nic moc,ale pak se četla sama,moc se mi líbila a určitě si od ní ještě něco přečtu.
I já musím souhlasit s tím, že ač tato autorka píše skvěle, tak tohle byla spíš slabší knížka. A ten konec to byl happyend jak vyšitej, větší sladárnu asi ani vymyslet nemohla :)
Mám pro tuto spisovatelku slabost, přiznávám:-) knihu jsem přečetla na jeden zátah, moc se mi líbila, i když se přiznám, že jsem měla sto chutí s Petrem pořádně zastřepat, malé Sáry mi bylo moc líto, ale konec dobrý, všechno dobré, jak se říká.....
Příběh z běžného života ,o to víc se mě líbí,že je to příběh obyčejných lidí.Knížka se četla sama,jen mě moc nesedí styl psaní.Konec malinko "americký happy end"
Někdy je to jako v životě za dobrotu na žebrotu.Jana změnila ze dne na den po smrti sestry svůj zaběhnutý životní styl.
Díky svému rozhodnutí starat se o malou Sáru přišla o Karla.
Konec je pohádkový i když to hlavní sladit dohromady chod domáctnosit to hlavní hrdinku teprve čeká.
Další skvělá kniha od mé oblíbené autorky. Opět děj, který se může stát komukoliv z nás. Jsem ráda, že mám knihu doma v knihovně, určitě se k ní vrátím.
... taky dám 5 hvězdiček. Knížka mi připadala trochu jiná než ostatní předešlé od paní autorky, možná zajímavější. Zajímavý příběh
Opět velmi povedená knížky od této autorky. Inspirativní a zajímavý příběh, který přináší množství otázek i odpovědí na situace, do kterých se člověk může dostat. Určitě doporučuji na přečtení a oddych.
Silný příběh mě zaujal. Sesype se toho na hlavní hrdinku opravdu hodně. Četla jsem ji najednou a moc moc se mi líbila.