Roštěnka
Alice Clayton
V pokračování Nabíječe se vztah Caroline a Simona podobá jízdě na horské dráze. Hra na společnou domácnost nebyla nikdy větší zábava... ani větší zmatek. I v práci toho má Caroline až nad hlavu – po odjezdu své šéfky na líbánky převezme vedení celé designérské firmy a navíc má na starost rekonstrukci nádherného starobylého hotelu v Sausalito. A protože její sexy přítel Simon létá fotografovat po celém světě, nezbývá jim než věřit v pravdivost rčení „láska i hory přenáší“. Na skvělé milování po jeho návratech si ani jeden z nich samozřejmě nestěžuje! Jednoho dne se však Simon rozhodne, že už má cestování plné zuby a začne trávit víc času doma. Mnohem víc. A byl by rád, aby víc času doma trávila i Caroline. Ačkoli jim však romantické eskapády jejich přátel poskytují dostatečné rozptýlení, čekají nástrahy dlouhodobých vztahů i na ně. Caroline ani Simon nechtějí sklouznout k tomu, aby svůj únik před stereotypem řešili stylem „co oči nevidí, to srdce nebolí“, dokážou se tomu ale vyhnout?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , Mladá frontaOriginální název:
Rusty Nailed, 2014
Pokračování Nabíječe, takže jsem se trochu obávala syndromu "nastavované kaše". Mýlila jsem se, děj byl propracovaný, doplněný vším, co chce žena číst (občas by mohl číst i muž, třeba pro inspiraci). Připadalo mi, že tento díl je víc protkaný romantikou - koupě domu, situace ohledně zmizení kocoura...
Nabíječ byl báječný, Roštěnka je prostě pokračování. Bavila mě, četla se opět krásně, ale první díl byl top!
Asi jsem to čekala horší, po zdejším hodnocení, ale "nečekaně" jsem se ujistila o opaku. :) Jste všichni strašně přísní. Jasně, že Nabíječ to už není, ale i Roštěnka má své kouzlo a styl psaní autorky je prostě skvělý! Nejvtipnější scénky samozřejmě obstaral Clive. :)
Hodnocení nepřidávám, ale všem, které Nabíječ uchvátil, vřele doporučuji. Nemůžete jen prostě čekat to samé, nikdy nic není tak, jako to bylo na začátku. ;)
Opět pohodová, skvěle se čtoucí kniha. Nicméně k dokonalosti Nabíječe jí malinko něco chybí. Je rozhodně předvídatelnější a chvilkami jsem měla pocit, že se zamotávám do něčeho mezi pohádkou a harlekýnkou :-) Kocour ovšem opět nezklamal..... :-)
Nějak mě nešlo se začíst ze začatku ale nakonec se ztoho stalo pohodové čteni.....ale kocour na konci zaperlil :-)
Pokračování pro mě bylo slabší hlavně ze začátku jsem se nemohla nějak začíst ale pak už to tak nějak šlo ale že by to bylo terno :-D
Dílo, co čtenáře donutí si rvát vlasy, slintat, culit se, ale i v přeplněném autobuse vyprsknout smíchy. To je dámy a pánové titul Roštěnka. Kniha, kterou nedáte z ruky, zhltnete ji jak malinu a stále dokola budete číst a číst. Ano, je to americký sen a česká pohádka dohromady, ale kdo by takový život nechtěl, alespoň po dobu čtení?
Tahle kniha mi strašně sedla, sáhla jsem po ní v tu správnou dobu a trefila se do nálady, kdy jsem přesně tohle pohodové čtení potřebovala. Jasně - Nabíječ byl lepší, tam byly momenty, kdy jsem neudržela skýt smích. Tady čtete s občasným úsměvem na rtech ... přesto dávám plný počet, málokdy natrefím na knihu, kdy jsou mi všechny postavy tak sympatické.
Dávám čtyři hvězdy proto, že Nabíječovi se nic nevyrovná :-) Roštěnka se super doplňkové čtení, ano vtipná, sexy, ale Simona si Caroline nezaslouží :-))) Občas bych jí taky něčím praštila po hlavě, ale naštěstí si to sama uvědomila, že kariéra není to nejdůležitější, navíc, když má doma někoho jako je Simon ;-) Handrkování jejich společných kamarádů, u těch jsem se bavila :-))) Prostě miluju šťastné konce, takže doporučuji! ;-)
Slabší pokračování Nabíječe, méně vtipných scén a více chvil vážnějších, nicméně to nebylo nijak hrozné, čtení na odpoledne jak vyšité. Někdy bych dala hlavní postavě facku, aby se probrala, ale nakonec to skončilo všechno dobře. :)
Chtěla jsem se zeptat, jestli víte, kolik tato série má mít celkem knih? Jestli to končí Roštěnkou, nebo bude další díl? Díky :)
Hezké pokračovaní Nabíječe, na které jsem se moc těšila :-) a líbilo se mi. První díl byl určitě lepší a více jsem se u něj nasmála ale jsem ráda, že jsem mohla vidět jak pokračuje vztah hlavních hrdinů i ostatních
Už ne tak vtipné jako první díl, ale bylo vtipné a zajímavé sledovat osudy Caroline a spol.:-) Nejlepší jsou hádky kvůli mužskému a ženskému pohledu na nevěru:-) A na závěr, jaký pán, taková kočka:-D:-D
Opět skvělá oddechovka, ale popravdě Nabíječ se mi líbil víc. Připadal mi více vtipnější :), ale ráda si ještě něco od autorky přečtu.
Tak nevím, na pokračování Nabíječe jsem se hrozně těšila a docela mě to zklamalo. Musela jsem se nutit do čtení. Přijde mi úplně zbytečná a o ničem.
Fajn oddechovka, přečetla jsem za pár dní. Nabíječ se mi líbil sice o něco více, protože jsem se u něj trochu víc nasmála, přesto tuto knihu ráda doporučuji, je také SEXY:-)
Čtenářská výzva 2015 - VTIPNÁ KNIHA
Pokračování Nabíječe bylo pro mne osobně opět úžasné... u knihy jsem se zase hodně nasmála... hodně se mi na knize (stejně jako u Nabíječe) líbily SMS mezi postavami :-)
... No a Clive??? Tak ten prostě válí... doufám, že bude ještě nějaký díl ;-)