Defy: Nebezpečná láska
L. J. Shen
![Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448879/bmid_defy-nebezpecna-laska-saz-448879.png?v=1596012384)
Jmenuju se Melody Greeneová a musím se vám k něčemu přiznat. Spala jsem se svým studentem. Spoustukrát. Měla jsem spoustu orgasmů. Ve spoustě pozic. Spala jsem se svým studentem a užívala si to. Spala jsem se svým studentem, a kdybych mohla vrátit čas, tak bych to klidně udělala znovu. Jmenuju se Melody Greeneová a dělala jsem špatné věci, protože jsem se pak cítila dobře. A řeknu vám, proč to stálo za to. Limitované vydání.... celý text
![Majuš333 Majuš333](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/247597/m_majus333.jpg?v=1720339099)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvelý predkrm pred hlavným chodom. Len mi je ľúto, že to bolo také krátke a je to len ekniha...určite sa z toho dalo vytrieskať viac-na plnohodnotnú knihu, keďže Jaime tiež patrí k HotHoles :(
A presne takto si predstavujem vykreslenie zakázaného vzťahu medzi profesorom a študentom. Malo to všetko, čo to malo mať :)
![Katka7922 Katka7922](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/268650/m_katka7922-cv4.jpg?v=1552239947)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
L.J.Shen se pro mne stává jednou z těch velmi oblíbených autorek, které nezklamou. Už Barva půlnoci pro mě byla boží a teď tohle.
Krásně se to četlo, rychle to ubíhalo, bylo to i vtipné, humorné a trochu smutné. Jednu malou chybku to mělo, bylo to krátké. Ale protože je to jen krátká novelka - představení postav, tak jsem spokojená. Moc se mi líbily epilogy :-)
Vicious bude určitě skvělý a už se nemohu dočkat. I když zatím ho spíš nesnáším a líbilo se mi co mu udělal kámoš Dean :-)
![anishta anishta](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/30414/anishta-FHM.jpg?v=1547665599)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Musím říct, že to beru jenom jako ochutnávku k sérii, která bude brzy vycházet. Ona je to totiž jenom krátká novelka.. "předpříběh"
Student svede mladou učitelku a časem se do sebe zamilují. Nic přelomového, ale spíše nám to představuje postavy, na které se můžeme těšit v hlavních dějových liniích. Brzo vyjde příběh Viciouse a na to jsem sakra hodně zvědavá. Protože "bedbojs" jsou nej. ???????? Co se týče samotné DEFY, tak to bylo sexy, ale takové naivní a trochu z rychlíku.
Hrozně se mi ale líbila přirovnání, které autorka užívá. Např. "Byl zpocený jako prostitutka před testováním na pohlavně přenosné choroby". ????
![Shanib Shanib](https://www.databazeknih.cz/img/users/45_/45273/shanib-YQm.jpg?v=1540895378)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Jee tak konečně přeložili první díl Sinners of Saint! Všechny díly už jsem přečetla v originále, ale myslím, že se do nich klidně znovu pustím. Obzvlášť až bude na řadě Vicious, můj oblíbenec z Four Hot Holes.
Na L. J. Shen nedám dopustit a doufám, že přeloží i další její knížky (Dirty Headlines, The Kiss Thief,...)
![lusitta05 lusitta05](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Krátke ale fajn, môže byť, obom som fandila a šťastný koniec nesklamal. Vicious trochu pritvrdí, teším sa.
![Mellisek Mellisek](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/140909/m_140909-vwa.jpg?v=1516229031)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jednoduché krátké čtení - Libilo se mi, že to nešlo do hloubky. A téma bylo konečně jiné než stereotypy v této sféře knih.
![LenRan LenRan](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/230778/m_lenran-Eyz.jpg?v=1541345319)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Naprosto super, jedna hvězda dolů za příliš rychlý konec. Určitě si to zasloužilo více stránek, protože příběh byl boží a ten konec přišel strašně rychle a já fakt chtěla ještě :)
![Knihomolka97 Knihomolka97](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/126398/m_knihomolka97-URd.jpg?v=1648794719)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Naprosto boží! Žhavé a zároveň sladké a romantické. Jen škoda, že je to tak krátké. :-(
Už teď se těším na pokračování. Vicious na mě zatím moc dobrý dojem neudělal, ale přesto jsem zvědavá na jeho příběh.
![Evka3814 Evka3814](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/198261/m_evka3814.jpg?v=1737239318)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
No autorka opět nezklamala,její knihy se čtou jak po másle. Už se nemůžu dočkat pokračování,no rozhodně pokračování bude ještě zajímavé;)
![Misspullinn Misspullinn](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/214341/m_misspullinn-r62.jpg?v=1567080260)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Já tuto autorku prostě miluju! Slaďárna jak p-ase, ale pro mě naprostá ideálka. Pro oddechové čtení doporučuji
erotika studenti střední školy učitel a žák balet novely seznamky americký fotbal erotické romány zakázaná láska věkový rozdíl partnerů (age gap)Autorovy další knížky
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
Tahle kniha byla super mňam !
Četla se jedním dechem za pár hodin.
Nebyla preslazena a ani zbytečné řeči kolem.
Jen lituji, že nemůžu číst všechny díly dohromady a musím čekat :-(