Dej šanci mně

Dej šanci mně
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501839/bmid_dej-sanci-mne-Zlw-501839.jpeg 4 383 383

Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat, ani ti nenavrhnu novou sérii lechtivých slovíček, která bys mu měla posílat uprostřed noci. Jako tvůj nejlepší kámoš jsem narazil na svůj limit a můžu ti upřímně říct, že si tě nezaslouží. To všechno ti neříkám proto, že bych kurva žárlil, nebo snad proto, že bych měl tu drzost tvrdit, že vydělává víc peněz než já. (Pořád marně hledám jeho jméno v TOP 500 ve Forbesu a moc dobře vím, že to Ferrari si jenom pronajímá, ale to je na dlouhé vyprávění.) Prostě není tím, za koho ho považuješ, a přitom máš někoho lepšího přímo před nosem... Máš všechny důvody pro to, abys mi nedala šanci, protože mě znáš líp než kdokoli jiný a souhlasíš se všemi těmi bulvárními plátky, které mě nazývají Nafoukaným králem New Yorku a Nezkrotným playboyem Manhattanu. Jsem si ale naprosto jistý tím, že by ti bylo líp s někým jiným, a chci, abys to věděla. Není toho moc, co od tebe žádám... Jen chci, aby ses s ním rozešla, kvůli mně.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Break Up With Him, For Me, 2021

NikolaSkop
21.09.2022 5 z 5

Moc fajn oddechovka! :) Precteno behem chvilky.

peta88
20.09.2022 5 z 5

Musím Whitney opět pochválit. Knížka strašně hezky napsána, takže jsem se od ní nedokázala odtrhnout a během jedné noci ji přečetla.

Ketfl
19.09.2022 5 z 5

Téma knihy je teda naprosto a totálně otřepané, něco podobného jsme četli asi všichni už několikrát, ale musím uznat, že se to zase četlo úplně samo. Jedná se o friends to lovers romanci, kdy chlap radí nejlepší kámošce, jak randit a balit jiné chlapy, ale nakonec se zamilují do sebe. Je ale fakt, že Whitney má dar to napsat tak čtivě, že jsem měla opravdu problém se od knihy odtrhnout. Prostě a jednoduše se mi to fakt líbilo.

Elize
19.09.2022 5 z 5

Tak tohle se mi líbilo a byla jsem spokojená. Knížka je velmi čtivá, i jsem se nasmála, zvlášť nad dialogy Haydena a Lawrence, ty byly perfektní. Moc se mi líbila linka mezi hlavními hrdiny, pěkně přirozeně se jejich přátelství měnilo v lásku. Trochu jsou zde matoucí časové údaje, člověk musí být hodně pozorný, aby měl přehled, kterou dějovou linku zrovna čte, ale jinak mě to moc bavilo a bylo tam vše, na co jsme od Whitney G. zvyklí. Výjimečně mě bavily z kapitoly z minulosti, přestože mám u většiny knih sklon je přeskakovat. Spokojenost a doporučuji!

Jenny46
18.09.2022 3 z 5

Nemůžu si pomoct, ale tahle kniha mě neoslovila, styl psaní hodně zvláštní a to jsem se na knihu opravdu těšila.
Pár vtipných hlášek, ale jinak mě to za srdce nechytlo...

Evitsa
17.09.2022 4 z 5

Jsem ráda, že nejsem jediná, ktere nebyla nadšená časovou osou.
Jako napsat zacatek kapitoly dnešek a hned podtim napsat o týden později je dost divné..
Příběh byl moc hezky, ale mám tu to ALE.
Něco mi tam proste chybělo .

Kukicka
17.09.2022 3 z 5

Jeji knihy jsou pro me vzdy radost cist a vzdy se na ne tesim, ale tentokrat to nebylo uplne ono. Ano, bylo to obcas vtipne a ano, co se deje tyce, cetlo se to dobre, ale kniha ve me nevyvolala zadne emoce a uz ted po docteni vim jen zbezne, co se tam delo a jeste jsem byla obcas zmatena z toho skakani z jedne casove osy do druhe. Tesim se ale na dalsi knihu

zuzak82
17.09.2022 4 z 5

(SPOILER) Tentokrát nám autorka představuje příběh typu od kamarádství k lásce. Tuhle knihu si asi budu pamatovat podle velkého počtu rozchodů, které Penelope absolvuje, než se dají s Haydnem dohromady.
Samotný vztah těch dvou je hezky budovány a moc dobře se to čte. Přesto mi nesedí některé věci, kvůli kterým nemůžu dát lepší hodnocení.
Už jen počet rozchodů Penelope (17) mi přišlo vysoké, na to, že šlo o vrcholovou sportovkyní, která nemá moc času na soukromé věci a ještě vše zvládne během 10 let. Taky důvody k rozchodu byly často až komické, ale ne v tom vtipném smyslu.
A pak tu je Hayden, který má střídat přítelkyně jak na běžícím pásu, ale v samotné knize o tom vlastně nejsou skoro zmínky a ani to Penelopa více neřeší. Vlastně řeší, ale jen na úrovni typu, nemůžu s ním být, protože nikdy neměl žádný dlouhodobý vztah (jako by snad ona měla). Pořád se řeší jen její neúspěšné vztahy.

Celkově však kniha na mě působila čtivě, bez nudných pasáží, erotiky bylo tak akorát na typ příběhu a hlavni dvojice byla sympatická. Za mě je to lepších 70%.

havrmoni
17.09.2022 5 z 5

Autorka má několik knih s podobným ne- li stejným tématem, ale tato, je za mě nejlepší. Hezky se to četlo, mělo to švih, vtip, romantiku se špetkou erotiky, co víc si přát.

Hatshepsut
16.09.2022 5 z 5

Přiznejme, že námět příběhu sám o sobě není originální, ale to vtipné zpracovaní a zajímavě pojatý styl vyprávění stojí za to. Pokud hledáte romantiku a knihu k pobavení a relaxu, pusťte se do čtení!

Njangu
16.09.2022 5 z 5

Neotřele pojatý příběh. Měli to všechno, humor, ironii, úžasné dialogy a chemii..... Jsem nadšená. Whitney nikdy nemůže zklamat. Jediná chyba je, že se mně sem nevejdou všechny hvězdičky k hodnocení. Databáze má špatnou stupnici.
****************************************

evineckY
15.09.2022 5 z 5

Posílám velkou omluvu , i když jsem věděla, že toho nebyl schopný :-)
Další krásná kniha od Whitney.
Moc jsem se nasmála hláškám hlavních hrdinů, jejich pošťuchování a černému humoru.
Nemůžu najít jednu vtipnou chvíli, protože je to jedna pecka za druhou
Jen jedinkrát jsem mněla smutnou chvilku.
Pokud potřebujete rozveselit, rozhodně doporučuji !

Damienronnie
14.09.2022 5 z 5

Vtipná , veľmi dobre sa čítala . Zhltnuta za pár hodín :)

Whitney G. (p)
americká, 1988